Online magazines

03 maart 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
Toestellen voor een snellere productie

In dit online magazine laten we chef Jeroen Borglevens aan het woord over hoe een blast chiller het bereiden van maaltijden aanzienlijk heeft versnelt. Daarnaast geven we ook mee hoe een bake-off oven uw broodjesafdeling kan optimaliseren. 

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Chef Jeroen Borglevens:"Sneller en efficiënter werken, waren de belangrijkste elementen waarvoor ik een oplossing zocht. Zo kwam ik terecht bij de Irinox MultiFresh NEXT Blast Chiller en ik stond meteen versteld van wat je ermee kan doen."
Consumenten gaan al een tijdje op zoek naar gezonde alternatieven en laten de suikerbommetjes steeds vaker achterwege. Producenten van energiedrankjes springen onmiddellijk op de kar en gaan aan de slag om gezondere varianten op de markt te brengen.
De Conway klanten krijgen maar liefst 21 dagen de tijd om te genieten van extra sterke volume deals en een heleboel Superprijzen. Inschrijven voor dit spectaculaire ‘Your Easy Shopping’-event kan via conway.virtualfair.be
Voor het afbakken van broodjes bieden verschillende oventypes een oplossing. Denk maar aan de gewone oven en de bake-off oven. Het toestel dat eigenlijk echter speciaal voor deze functie is ontwikkeld, is de bake-offoven.
100 % elektrisch en tot 460 km rijbereik: ontmoet de BMW iX3.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.