Online magazines

17 februari 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
Trends 2021/22

In dit online magazine vestigen we graag uw aandacht op 2 trendplatformen waar u heel wat inspiratie en oriëntatie krijgt voor uw aanbod decor- en kantoorartikelen. Natuur, nostalgie en duurzaamheid zijn alvast 3 kernbegrippen.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

 
Innovatieve producten en ideeën rond koken, tafel, huishoud en elektro vindt u op The Inspired Home Show in Chicago, van 7 t.e.m. 10 augustus 2021.
Hoe u zich in deze buitengewone tijden kunt voorbereiden op het komende handelsjaar laten Christmasworld en Paperworld zien met hun Trends voor 2021/22 onder de titel ‘Together’.
Krishan Maudgal is benoemd tot nieuwe directeur van de Belgische Brouwers. Met zo’n 20 jaar ervaring in de brouwerijsector zal Maudgal zijn vaardigheden ten dienste stellen van de brouwers, die zwaar getroffen zijn door de coronapandemie.
Deweco overlaagde de tegelvloer van supermarkt Carrefour in Genval door een mooie en makkelijke acrylaat gietvloer. Het project verliep in 3 fasentijdens de nacht met minimale hinder voor de klant!
In Denderwindeke opende Kris Borloo op 19 november 2020 zijn splinternieuwe Spar. Dankzij de oppervlakte van 780 vierkante meter is er plaats om alle assortimenten mooi uit te stallen en het aanbod uit te breiden.
Het Nederlandse Traay bv wordt overgenomen door Meli nv uit Veurne. Met de bundeling van deze twee honingbedrijven ontstaat een sterk en complementair gamma van honing en honingproducten in België en Nederland.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
POLL VERKOOPSTOPPER EK VOETBAL
Uit de vorige poll bleek dat tegen eind april 75% van de lezers het thema EK voetbal in de winkel zal hebben geïntroduceerd. Nu polsen wij graag naar de productcategorie die volgens u voor de grootste meerverkoop zorgt voor en tijdens een EK.
Wil ook jij genieten van uitzonderlijke saloncondities op bedrijfsvoertuigen én op de hoogte blijven van de laatste acties? Klik dan snel verder en ontdek hoe ook jij kan profiteren van extra saloncondities op jouw volgende bestel- of bedrijfswagen!
Time is money. Een leuze die wellicht ook voor u geldt. Het is daarom cruciaal dat u samenwerkt met partners die u hierin kunnen ondersteunen. Dat heeft Irinox maar al te goed begrepen. Het bedrijf, gespecialiseerd in shockvriezen en snelkoelen van voeding, brengt state-of-the-artoplossingen op de markt die u meteen omver blazen. Hun nieuwste telg is de MultiFresh NEXT Blast Chiller, een indrukwekkende alleskunner met een temperatuurbereik van -40 tot +85 °C.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.