Online magazines

03 februari 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
bakkerijafdeling schakelt versnelling hoger
Voor dit online magaine gingen we op bezoek bij de compleet vernieuwde Spar in Denderwindeke. Vooral de broodafdeling is grondig aangepast want zaakvoerder Kris Borloo wil de winkel profileren als een buurtwinkel waar je de hele dag vers brood vindt. Daarnaast stellen we graag de nieuwste marktinfo over Champagne en Tequila ter beschikking. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
In Denderwindeke opende Kris Borloo op 19 november 2020 zijn splinternieuwe Spar. Dankzij de oppervlakte van 780 vierkante meter is er plaats om alle assortimenten mooi uit te stallen en het aanbod uit te breiden.
Dagelijks worden maar liefst 624 cyberaanvallen uitgevoerd in België. De vraag is niet óf, maar wanneer u het slachtoffer wordt van een cyberaanval? Ontdek de meerwaarde van een cyberverzekering.
Volgens het Benelux Champagne Bureau is 2020 een bijzonder uitdagend jaar geweest voor de Champagne-industrie over de hele wereld. België doet het wel beter dan de meeste andere landen.
Aperol Spritz, Vodka Lime, Gin Tonic, en Moscow Mule waren de afgelopen jaren populaire cocktails, maar nu lijkt Tequila ook aan een opmars bezig. Dit blijkt ook uit de meest recente cijfers van de Raad van Toezicht op Tequila.
POLL: EK VOETBAL SFEER IN UW WINKEL
Vanaf welke maand zal het thema 'EK voetbal' zichtbaar aanwezig zijn in uw winkel? (in de veronderstelling dat het EK voetbal doorgaat zoals voorzien)
Maak uw keuze
 
februari
 
maart
 
april
 
mei
 
juni
Profiteer meteen van de saloncondities op de Fiat Fiorino, Doblo, Talento en Ducato. Het loont de moeite!
Actief in de bouw, groensector, e-commerce …? De Daily is uw perfecte partner met zijn sterk chassis, hoog nuttig laadvermogen, zuinig verbruik en lage totale voertuigkosten.*Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.