Online magazines

27 januari 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
belgen verkiezen winkel voor kansspelen
Eind 2020 beschikte het verkoopnet van de Nationale Loterij over 7.743 verkooppunten, een netwerk dat uitgebreider is dan ooit. Van de totale omzet wordt € 1.084,8 miljard (-6% in vergelijking met 2019) gehaald uit het retailnetwerk, goed voor 77% van de totale omzet. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
In 2020 mochten meer dan 94 miljoen Belgen zich winnaar noemen, onder hen werd een winst van ruim 817 miljoen euro verdeeld. Spelen doen Belgen nog steeds het vaakst in de fysieke winkelpunten. 77% van de totale omzet is afkomstig uit de retail.
Geniet met Shape Intense van onbeperkte data, onbeperkt bellen, onbeperkt sms'en binnen de EU en andere, speciale voordelen. Profiteer van deze Orange Business Deal EXCLUSIEF voor de lezers van dit online magazine.
Tim en Steven zijn rasechte ondernemers. Gezamenlijke ambitie is wat hen drijft. Steven opende zijn eerste Spar-winkel in Kessel. Later –op aanraden van Tim– volgde een tweede winkel in Schriek. Hun verhaal bouwen ze uit samen met Spar Colruyt Group.
Momenteel vermelden verpakkingen twee soorten houdbaarheidsdata: een 'te gebruiken tot-datum (TGT)' en een 'ten minste houdbaar tot-datum (THT)'. Onderzoek toonde aan dat het huidige systeem voor veel consumenten onduidelijk is.
Slim rijden is rijden met kennis van zaken. U weet wat waar gebeurt. Is er een glad wegdek, een stilstaand voertuig of een file op uw baan? Wel, u weet waar. Hierdoor kan u veilig en anticiperend rijden. Volg het advies op van uw Coyote metgezel en kom efficiënt op uw bestemming.
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.