Online magazines

13 januari 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
Färm: focus op etische aspect voeding

Voor dit online magazine gingen we langs bij de laatst geöpende winkel van Färm. Deze winkel in Ukkel brengt het totaal aantal vestigingen op 12. Met hun uitgekiend concept spelen ze in op de noden van de huidige consument die meer en meer open staat voor bio. Ik vestig ook graag uw aandacht op het initiatief Paper Show on the road. Een ideale inspiratiebron voor uw aanbod school-, knutsel- en kantoormateriaal.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Färm, een coöperatief en participatief netwerk van ‘DE’ biowinkels, is al goed gekend in Brussel. Wallonië en Vlaanderen volgen stilaan. Färm is niet de zoveelste bioketen. Het merk gaat een stap verder.
Er bestaat al lang niet meer zoiets als dé bioconsument. Iedereen koopt wel eens een bioproduct de dag van vandaag. Dat bewijzen ook de huidige cijfers van de biobestedingen met een verdrievoudiging ten opzichte van tien jaar geleden.
Maak kennis met de Renault Trucks Master, een bedrijfsvoertuig ontwikkeld door professionals voor professionals. Beschikbaar in bestelwagen, chassiscabine en platformcabine, is de Master in alle uitvoeringen verkrijgbaar.
Van 15 januari tot en met 28 februari vindt de 25e editie van Paper Show plaats. 2020 was een uitzonderlijk jaar, en uitzonderlijke omstandigheden vragen dan ook om een uitzonderlijke editie.
Exposanten uit de kantoorvakhandel gingen de strijd aan met elkaar voor een Paper Show Award voor het meest innovatieve product binnen acht categorieën.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.