Online magazines

06 januari 2021 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
inspiratie voor 2021

Bij de start van het nieuwe jaar geven we graag inspiratie voor de komende maanden: tips voor winkelbeleving in Covid-tijden, een voorstelling van de winnaar van het Winkelconcept van het Jaar  en we belichten een categorie die heel sterke cijfers kan voorleggen in het voedingsschap.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Winkelbeleving zal deels heruitgevonden moeten worden. Het Retail Design Lab zette hiervoor enkele tips op een rij en die delen ze graag.
De nieuwe Daily is de perfecte partner voor de bouw, met zijn sterke chassis, unieke laadvermogen en brandstofefficiëntie. Door zijn veelzijdigheid vindt u altijd een model op maat. *Nu aan ongelooflijk interessante voorwaarden.
Het zijn bewogen tijden, maar één zaak staat vast: covid-19 heeft een positieve impact op de wereldkeuken. Mensen gaan meer én anders koken, en duiken vaker in het etnisch schap, het Aziatische op kop.
Colruyt Group testte de Belgische Xpectrum-technologie uit en gaat daarmee een stapje verder op vlak van innovatieve kwaliteitscontroles van voeding in de eigen productie-omgevingen en in de distributiecentra. Xpectrum werkt met NIR-spectroscopie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.