Online magazines

08 oktober 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
snacks blijven bestseller

Hoewel de consument vaak vragende partij is voor meer variatie, blijven de klassieke snacks de tand des tijds doorstaan. Zo doet u de consument nog steeds een groot plezier met de klassieke zoute chips, pindanootjes en een worstenbroodje. Ook gezouten popcorn evolueert nu naar een volwaardige snack in het aanbod.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De gezondheidstrend hoort bij de dagelijkse levensstijl, maar we kunnen niet ontkennen dat we ons te gepasten tijde vastgrijpen aan een guilty pleasure. En daar maken zoute snacks al jaren een belangrijk deel van uit.
Een hartige snelle hap gaat er de hele dag door best in. Het aandeel smaken uit de wereldkeuken en de vegetarische opties nemen toe. De topper bij uitstek is het worstenbroodje en de variaties daarop.
Petit Melo heeft een basis van knapperige Belgische speculaas, een luchtig hart van suikerschuim en een dubbele coating van de beste Belgische chocolade. Al deze kwaliteiten bezorgden de praline een award op de ISM-beurs begin dit jaar.
Vooral de enorme vrijheid in het ondernemerschap en het telkens beroep kunnen doen op hun expertise, maken dat Lambrechts de ideale partner is voor haar.
Aangezien donuts het snelst groeiende bakkerijsegment zijn én ze bovendien voor een hele mooie marge zorgen, is het nu het moment om Donut Worry Be Happy in huis te halen.
Via het RATIONAL termijn betalingsplan maakt u gebruik van de nieuwste apparatuur van RATIONAL met de beste ondersteuning en service. Spreid uw investering met een laag maandbedrag over een termijn van 48 maanden en geniet direct van uw RATIONAL!
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.