Online magazines

16 september 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
maak boodschappen steeds beschikbaar
Retailers die competitief willen blijven, werken steeds vaker met collect-and-goconcepten waarbij de klant zijn online gereserveerde boodschappen komt ophalen. De techniek van smart lockers - met stockage van de door de klant online bestelde boodschappen laat het nu toe nog efficiënter en klantvriendelijker te werken. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
Provinciaal Domein Puyenbroeck is de ideale trekpleister voor elke doelgroep. Ze klopten aan bij Fichet Security Solutions Belgium om automatische speedgates te installeren.
Doordat het winkelen nagenoeg contactloos kan verlopen, zijn smart lockers een ideaal wapen in de strijd tegen corona.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Het gamma Bewaring Zonder Nitrieten beantwoordt de wens van consumenten om meer natuurlijkheid en eenvoud op hun bord terug te vinden. Maar wat zijn nu eigenlijk nitrieten?
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden.
Zeker, de investering in koeltechniek en de bijhorende koel- en vriesmeubelen valt niet te onderschatten. Maar tegelijk vergroten deze installaties vandaag het marktgevoel in uw retailzaak.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.