Online magazines

02 september 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
ONTDEK DE BEST INGERICHTE SUPERMARKTEN

Met de PMG Shop Design Awards willen wij winkeliers en inrichters belonen voor hun visie en ondernemerszin.Wij stellen in deze editie dan ook graag de winnaars in o.a. de Categorie Supermarket voor. Ontdek ook de eerste editie van onze Shop Design Barometer waaruit o.a. blijkt dat verlichting het belangrijkste investeringspunt is.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De winnaars en laureaten van De Shop Design Awards 2019-2020 zijn bekend. In deze wedstrijd worden winkeliers met de best ingerichte nieuwe of vernieuwde winkel beloond voor hun investeringen.
Naar aanleiding van de Shop Design Awards organiseerde Professional Media Group een Shop Design Barometer. Gedurende maart en april gaven lezers hun werkwijze en voorkeuren door in het kader van winkelvernieuwing.
Een winkelruimte poetsen kan een hele karwei zijn. Een schrobzuigmachine verlicht deze taak en bespaart op arbeidskosten. In één oogwenk is uw winkelvloer proper en droog.
Het gamma bestaat uit een selectie van klassiekers, maar met oog voor variatie laten we onze smaken ook mee evolueren doorheen de seizoenen. Zo ontwikkelen we nieuwe recepturen met hedendaagse smaken, van fruitig fris tot Provençaals kruidig.
We gaan op zoek naar de brandstof van de toekomst. Vervolledig deze vragen en WIN een Coyote!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.