Online magazines

19 augustus 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
koel- en diepvriesinstallaties duurzamer 
Dankzij de vormgeving en verlichting van koel- en diepvriestoestellen kunt u het marktgevoel in uw zaak vergroten. Bovendien zijn de huidige modellen duurzamer en energie-efficiƫnter. Steeds meer retailers stappen momenteel over op de koel- en diepvriesinstallaties met natuurlijke koudemiddelen zoals CO2 en ammoniak. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De Conway klanten krijgen maar liefst 26 dagen de tijd om te genieten van extra sterke volume deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via deze link.
Zeker, de investering in koeltechniek en de bijhorende koel- en vriesmeubelen valt niet te onderschatten. Maar tegelijk vergroten deze installaties vandaag het marktgevoel in uw retailzaak.
Producenten maken het de klanten graag makkelijker met behulp van toekomstgerichte innovaties en accessoires voor winkelkarren. Bovendien helpen deze handige extra's de winkelier om allerhande patronen van zijn shoppers in kaart te brengen.
Winkeldiefstal is in Belgiƫ een acuut probleem. Om uw winkel en uw waren optimaal te beschermen, is diefstalbeveiliging een must.
De redactie van het magazine RendEvenement plant een interview met alle vakverenigingen uit de eventbranche. Ook u heeft waarschijnlijk vragen over (geplande) bedrijfsevents, teambuildings,... Stuur daarom nu uw vraag. De antwoorden leest u in een volgend online magazine.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.