Online magazines

12 augustus 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
artisanale vleeswaren in de kijker

Artisanale vleeswaren zoals patés, rillettes en terrines weten te overtuigen door hun ambachtelijk imago en aantrekkelijke presentatie, zeker in de verstoog. Vanaf eind september stijgt de interesse in deze producten. Nu is dus het ideale moment om uw assortiment samen te stellen.

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De Conway klanten krijgen maar liefst 26 dagen de tijd om te genieten van extra sterke volume deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via deze link.
Wat eten we morgen? Op die belangrijke vraag geven de winnaars van de Food At Work Ecotrophelia Awards alvast hun antwoord in de vorm van innovatieve producten, waarmee ze ons ineens 5 trends voorschotelen.
Artisanale vleeswaren zoals patés, rillettes en terrines lijken meer dan ooit te worden gesmaakt. Ze weten dan ook te overtuigen door hun ambachtelijk imago. Maar hoe stem je nu het aanbod af op de vraag?
De snacking- en to-gotrend is alomtegenwoordig. Het is voor u dan ook erg interessant om hier een graantje van mee te pikken. Dit kunt u onder meer doen door het aanbieden van hartige taarten in al hun vormen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.