Online magazines

05 augustus 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
BADKAMERACCESSOIRES OOK VOOR U INTERESSANT
Er is al enkele jaren veel aandacht voor de inrichting van badkamers. De juiste badkameraccessoires creƫren een unieke, gepersonaliseerde sfeer. Het is belangrijk om die sfeer uit te spelen bij de presentatie van de producten in uw winkel. Daarnaast zijn er nog een aantal trends waar u het best rekening mee houdt. Tom D'Halluin - Hoofdredacteur
De Conway klanten krijgen maar liefst 26 dagen de tijd om te genieten van extra sterke volume deals en een heleboel Superprijzen-acties. Inschrijven voor deze spectaculaire virtuele ervaring kan via deze link
De rol van de badkamer in huis is de laatste jaren sterk veranderd. In plaats van een functionele ruimte is ze voor veel mensen een ontspanningsruimte geworden, waar ze bewust tijd maken voor zichzelf.
Door de jaren heen hebben vloeren een evolutie doorlopen, en het schoonmaakgerei is daar steeds aan aangepast.
Romain Cools, algemeen secretaris van Belgapom, neemt eind 2020 afscheid van de beroepsvereniging voor de Belgische aardappelhandel en -verwerking. Hij draagt de fakkel over aan Tom Vandenkendelaere.
Op 14 december 2019 trad de nieuwe Europese Controleverordening (EU) 2017/625 in werking. Die moet ervoor zorgen dat de voedselveiligheid binnen de Europese Unie gewaarborgd wordt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.