Online magazines

24 juni 2020 Vakinformatie voor retail professionals

Online versie bekijken
resultaten shop design barometer

De resulaten van de eerste Shop Design Barometer tonen aan dat meer dan de helft een vernieuwing plant in het komende jaar en dat verlichting het belangrijkste investeringspunt is. Het creëren van een nieuwe look & feel is de belangrijkste doelstelling. 

Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

Gedurende maart en april gaven lezers van de food en non-food retailmagazines hun werkwijze en voorkeuren door in het kader van winkelvernieuwing. Opmerkelijk is dat meer dan de helft een vernieuwing plant in het komende jaar.
Van alle kaassoorten zijn de harde types het populairst. In deze categorie winnen specialiteiten veld. Denk aan langer gerijpte exemplaren, of producten met een bijzondere receptuur of gemaakt van een aparte melkstroom.
De kwaliteit en het aanbod van de alcoholvrije bieren zijn enorm toegenomen. Er worden nieuwe technieken toegepast tijdens het productieproces waardoor de typische biersmaak wordt behouden. Vooral de alcoholvrije varianten van de speciaalbieren doen het goed.
De begroting is ontspoord. Pre-corona bedroeg het begrotingstekort reeds 10 miljard euro. Toekomstige regeringen zullen dus fors moeten belasten en besparen. Vul deze korte survey in en druk zo je stempel op het beleid van de toekomstige regering.
De Iveco-wagens zijn ontworpen om u te helpen uw bedrijf duurzaam en winstgevend te runnen. Inspelend op wat u nodig hebt om uw bedrijf toekomstbestendig te maken en zo uw zakelijk perspectief radicaal te veranderen, komt Iveco voortdurend opnieuw met ingrijpend vernieuwde modellen.
CORONA BEÏNVLOEDT UW LANDSCHAPSKANTOOR
Een landschapskantoor is een open ruimte. Collega's zitten in eenzelfde ruimte bij elkaar. Zo kan corona vrij spel krijgen doorheen het kantoor. Heeft uw kantoor reeds maatregelen getroffen of neemt zij maatregelen in de nabije toekomst?
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Retail  

Retail maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.