naar top
Menu
Logo Print

PARTNERS SHOP DESIGN AWARDS

Wanzl - uw partner voor een complete winkelinrichting op maat

Met Wanzl kiest u een leverancier voor de volledige realisatie van uw winkel.
Bij Wanzl kan u terecht voor een brede waaier aan Wanzl partner Shop Design Awardsproducten: van inkoop – en transportwagens, rolcontainers, klantengeleiding over verkooptafels tot de complete inrichting van uw supermarkt, tuincentrum of doe-het-zelf-zaak. Samen met onze branchespecialisten en interieurarchitecten denken we met u mee over de inrichting van uw winkel, of het gaat om een nieuwbouw of remodeling, graag staan we voor u klaar.

Producten
- Wereldmarktleider inkoopwagens en transportwagens.
- Specialist in klantengeleiding: breed gamma aan in – en uitgangsvoorzieningen, gaande van mechanische poorten tot hightech automatische poorten voorzien van LED-verlichting.
- Specialist in logistieke oplossingen: rolcontainers en orderpickwagens
- Complete inrichting van supermarkten, doe-hetzelfzaken, tuincentra, interieurwinkels enzovoort. Zowel nieuwbouw als remoddeling. Eigen draadrekkensysteem: wire tech®, wire tech 100® en pure tech®. Verder ook officiële verdeler van Tegometall© (plaatstalen rekken).

Voordelen
- Eigen productie: flexibel
- Jarenlange ervaring : betrouwbaar
- Team van ervaren vertegenwoordigers, interieurarchitecten en projectleiders.
- Eigen montagedienst.

www.wanzl.com  

Klinkers Interieurproducties -  retailconcepten, interieurmaatwerk en displays

Gedegen kennis van de retailmarkt, uitstekende design-capaciteiten, een hoog kwaliteitsstreven en een onstuitbare drang tot innoverenKlinkers partner Shop Design Awards maken van Klinkers Interieurproducties BV al ruim 90 jaar een bedrijf met een grote innerlijke kracht.
De focus ligt op het creëren en realiseren van:
- Retailconcepten
- Interieurmaatwerk
- Displays

Meedenkende partner
In de conceptfase en tijdens de realisatie van maatwerkprojecten is Klinkers Interieurproducties BV voor veel architecten een ideale, meedenkende partner. Het juist interpreteren en vertalen van een ontwerp in een tailormade oplossing vergt esthetisch gevoel maar bovenal kennis van zaken waar het materiaal en productiewijze betreft. Goede communicatie met de architect of opdrachtgever is daarbij een absolute voor-waarde.

Specialisaties
- Boekhandel
- Kantoorvakhandel
- Binnenstad winkels
- Gezondheid
- Industrie
- Displays

www.klinkers.nl

In samenwerking met

Interstock
Klinkers
Retail Design Lab
Tarkett
Wanzl