naar top
Menu
Logo Print

PARTNERS SHOP DESIGN AWARDS

Wanzl - uw partner voor een complete winkelinrichting op maat

Met Wanzl kiest u een leverancier voor de volledige realisatie van uw winkel.
Bij Wanzl kan u terecht voor een brede waaier aan Wanzl partner Shop Design Awardsproducten: van inkoop – en transportwagens, rolcontainers, klantengeleiding over verkooptafels tot de complete inrichting van uw supermarkt, tuincentrum of doe-het-zelf-zaak. Samen met onze branchespecialisten en interieurarchitecten denken we met u mee over de inrichting van uw winkel, of het gaat om een nieuwbouw of remodeling, graag staan we voor u klaar.

Producten
- Wereldmarktleider inkoopwagens en transportwagens.
- Specialist in klantengeleiding: breed gamma aan in – en uitgangsvoorzieningen, gaande van mechanische poorten tot hightech automatische poorten voorzien van LED-verlichting.
- Specialist in logistieke oplossingen: rolcontainers en orderpickwagens
- Complete inrichting van supermarkten, doe-hetzelfzaken, tuincentra, interieurwinkels enzovoort. Zowel nieuwbouw als remoddeling. Eigen draadrekkensysteem: wire tech®, wire tech 100® en pure tech®. Verder ook officiële verdeler van Tegometall© (plaatstalen rekken).

Voordelen
- Eigen productie: flexibel
- Jarenlange ervaring : betrouwbaar
- Team van ervaren vertegenwoordigers, interieurarchitecten en projectleiders.
- Eigen montagedienst.

www.wanzl.com  

Klinkers Interieurproducties -  retailconcepten, interieurmaatwerk en displays

Gedegen kennis van de retailmarkt, uitstekende design-capaciteiten, een hoog kwaliteitsstreven en een onstuitbare drang tot innoverenKlinkers partner Shop Design Awards maken van Klinkers Interieurproducties BV al ruim 90 jaar een bedrijf met een grote innerlijke kracht.
De focus ligt op het creëren en realiseren van:
- Retailconcepten
- Interieurmaatwerk
- Displays

Meedenkende partner
In de conceptfase en tijdens de realisatie van maatwerkprojecten is Klinkers Interieurproducties BV voor veel architecten een ideale, meedenkende partner. Het juist interpreteren en vertalen van een ontwerp in een tailormade oplossing vergt esthetisch gevoel maar bovenal kennis van zaken waar het materiaal en productiewijze betreft. Goede communicatie met de architect of opdrachtgever is daarbij een absolute voor-waarde.

Specialisaties
- Boekhandel
- Kantoorvakhandel
- Binnenstad winkels
- Gezondheid
- Industrie
- Displays

www.klinkers.nl

Tarkett – hoe de keuze van uw vloer kan bijdragen aan klantbeleving

Tarkett Partner Shop Design AwardsWe weten hoe belangrijk het is voor een winkel om traffic te genereren. Van vooruitstrevende boetieks tot grote ketens: een sterk merkimago is cruciaal om klanten te verleiden om binnen te stappen. Als klanten eenmaal binnen zijn, dragen vloeren bij aan de klantbeleving en bieden ze de mogelijkheid om uw zaak persoonlijker te maken met diverse texturen, vormen en kleuren. Of u nu kiest voor vinyl, hout, laminaat, linoleum of tapijt, Tarkett kan u helpen bij het bepalen van de beste optie waarmee u een blijvende indruk achterlaat. Wij bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en slijtvaste vloeren die ook nog eens eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn. Doordat onze vloeren zich uiterst makkelijk laten verwerken zorgen ze voor een gemakkelijke en snelle renovatie. U hoeft uw winkel dus niet of nauwelijks te sluiten.

Tarkett winkel Shop Design AwardsMarktleider in innovatieve vloerbekleding
Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbekleding en sportveldbekleding. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

VoordelenTarket winkel 2 Shop Design Awards
- Eigen designteam met mogelijkheden tot personalisaties
- Vloerspecialisten die u begeleiden in de keuze van de juiste vloer
- Duurzame vloeroplossingen
- Jarenlange ervaring
- Nieuwe innovatieve productontwikkelingen ontworpen voor winkelinrichting

https://professionals.tarkett.be/nl_BE/ontdek-segementen-winkels-en-warenhuizen

Lunoo - lichtoplossingen op maat van de retail, horeca en kantoren

Lunoo Shop Design AwardsLunoo is een belgische verlichtingsfabrikant die zich focust op de projectmarkt: retail, kantoren, horeca. Met onze lichtoplossingen willen we de beste winkelervaring creëren, het gezelligste restaurant, de perfecte werksfeer,... . Lunoo fabriceert niet enkel verlichtingstoestellen maar het geeft ook lichtadvies. Voor elk project nemen we de tijd om te luisteren. Onze lichtadviseurs houden rekening met de individuele wensen en noden. Ze analyseren de omgeving en tekenen een oplossing uit op maat van het project. Ze maken een volledige lichtstudie en verlichtingsplan voor jouw project.

Wij geloven:
- In een perfecte match tussen esthetiek en functionaliteit
- In eenvoudige lijnen, minimalistisch maar karaktervol design
- In licht
- In uw project
- In duurzaamheid en energie-efficiëntie

Wij beloven:Lunoo Shop Design Awards
- Een uitgekiend optisch en thermisch ontwerp
- Performante lichtbronnen
- Kwaliteitsvolle armaturen die beantwoorden aan de bestaande normen 
- Mee te denken en rekening te houden met uw wensen
- De meest energiezuininge oplossing voor te stellen
- Een verlichtingsplan op maat uit te tekenen
- Alles in het werk te stellen om uw project te realiseren

www.lunoo.eu

In samenwerking met

Interstock
Klinkers
Lunoo
Retail Design Lab
Tarkett
Wanzl