naar top
Menu
Logo Print

PARTNERS SHOP DESIGN AWARDS

Interstock - We streven samen met u naar een ultieme beleving in de winkel

Er is geen betere ruimte dan deze die in uw eigen gedachten vorm krijgt. Daarom luistert Interstock met passie en genoegen naar uw wensen en ideeën om uw verkooppunt of kantoor om te zetten in een droomlocatie. Met vakmanschap, flexibiliteit en oog voor functionaliteit en esthetiek bouwt Interstock graag met u mee aan uw verkooppunt of kantoor van morgen.

Benzinestations
Klanten van benzinestations zijn vrij divers.  Er zijn klanten die zo goed als geen tijd hebben en snel de shop binnenlopen en zijn klanten die er verblijven voor een stevige rustpauze tijdens hun traject.  Voor beide type klanten vindt Interstock het belangrijk een direct overzichtelijke structuur in uw shop aan te bieden, maar ook een goed gevoel aan te koppelen.  Het is altijd fijn als de hectiek van de (snel)wegen doorbroken wordt met een open shop en een gezellige koffiehoek.  Een gastvrije, goed ingerichte toonbank verhoogt de klantenvriendelijkheid en zet aan tot meer impulsaankopen.

InterstockVoeding
We eten met onze ogen, dus we kopen ook eten met onze ogen.  Met deze visie opteert Interstock voor een smakelijke, warme uitstraling van uw zaak.  Er wordt rekening gehouden met uw producten aanbod en al dan niet seizoenale aanbiedingen voor de inrichting en de sfeer.  Vaak biedt de combinatie van standaard meubilair en maatwerk de beste prijs/kwaliteit verhouding.  In voeding en retail is oog voor de koopgewoonten van de klanten belangrijk, maar is de inrichting op zijn minst even belangrijk voor de medewerkers.  Doordachte, flexibele oplossingen voor bijvoorbeeld inpakruimte of voorstelling van tijdelijke producten kunnen omzet bepalend zijn.

Mode
Salvador Dali schreef: ‘de mode is datgene wat uit de mode raakt’. Interstock wil ervoor zorgen dat uw winkel minder tijdsgebonden is dan het aanbod, maar toch modern, integer, discreet en sfeervol aanvoelt voor uw klanten.  Dank zij het maatwerk en de verschillende basismaterialen die Interstock aanbiedt, kan de juiste toon gezet worden. Gibam Composit, het Italiaans merk van winkel meubilair van hoogstaande materialen dat exclusief in België verdeeld wordt door Interstock, kan voor deze inrichtingen mee bepalend zijn. Ook spiegels op de juiste plaats, een stijlvolle maar functionele toonbank en indirecte verlichting geïntegreerd in het meubilair, toveren vast en zeker een smile bij uw klanten. En dus ook bij u.

Dagbladhandel
Hendrik Conscience leerde zijn volk schrijven. U leert uw klanten lezen.  Of tenminste: u stimuleert hen om dit zoveel mogelijk te doen! En Interstock ondersteunt uw doelstellingen met een doordachte, vlot gestructureerde winkelschikking. Een dagbladhandel inrichten is vaak een kleinere oppervlakte optimaliseren, opdat zowel kranten en tijdschriften, maar ook snoep, wenskaarten, tabakswaren en eventueel een kopieermachine ordelijk worden voorgesteld. De sfeer moet gastvrij zijn, maar de klant heeft meestal niet veel tijd, dus is een alles-bij-de-hand toonbank een must.  Om de grote klantendynamiek in combinatie met een ruim gamma aan onbeveiligde producten veilig en efficiënt te kunnen managen, voorziet Interstock o.a. beveiligde rookkasten, plexi-verdelers en ruimte om rolluiken te voorzien. Een handige inrichting van de bergruimte en een dubbele functie van de toonbank/bureauruimte levert efficiëntie-winst op.

Beauty
Winkels met schoonheidsproducten en kapsalons inrichten vergt een groot inzicht in de klantentraffic.  Interstock houdt hier sterk rekening met aspecten zoals diefstal, gezien de ruime aanwezigheid van kleine, niet beveiligde producten.  De winkelinrichting wordt zo getekend dat u als ondernemer op elk moment een overzicht  heeft op uw klanten.  Heel handig hier is het grote aanbod aan plexi-verdelers, die makkelijk te herschikken zijn als het aanbod verandert. Het inrichten van een demonstratie hoek of ruimte is perfect haalbaar en zal dank zijn een professioneel totaal concept geen afbreuk doen aan de sfeer en beleving van uw beauty zaak.

Multimedia & Elektro
Welkom in de moderne wereld van multimedia & elektro, waar alles zeer belevingsvol en in verschillende sfeerzones kan worden voorgesteld. Interstock wil hier uw verschil maken ten opzichte van online concurrentie: beleving creëren door onder meer indirect licht te integreren in eigen meubilair, afgewisseld met standaardmeubilair en door oog te hebben voor een gedetailleerde  afwerking. Naast de uitgebreide aandacht voor esthetiek, zorgt Interstock gelijk ook voor veiligheid en duurzaamheid door gesloten vitrines,, integratie van de vele kabels in het meubilair en stevige wanden en legborden.

Huis & decoratie
‘Nergens gezelliger dan thuis’: dat gevoel willen wij de klant in uw zaak laten ervaren. Interstock kan ervoor zorgen dat uw winkelinrichting het interieur aanbod nog beter etaleert.  Met een perfect evenwicht tussen de aangeboden collectie en inrichting, elegantie en ruimte, esthetiek en praktische uitvoeringen richt Interstock uw belevingsvolle interieur zaak in. Elementen zoals een shop-in-shop, adviestoonbanken, accessoires voor zowel liggende als hangende producten, als verschillende sfeerhoeken voor verschillende doelgroepen zijn vertrouwde technieken voor Interstock. Gibam Composit, het Italiaans merk van winkel meubilair van hoogstaande materialen dat exclusief in België verdeeld wordt door Interstock, kan voor interieur inrichtingen mee bepalend zijn.

www.interstock.be

Wanzl - uw partner voor een complete winkelinrichting op maat

Met Wanzl kiest u een leverancier voor de volledige realisatie van uw winkel.
Bij Wanzl kan u terecht voor een brede waaier aan Wanzl partner Shop Design Awardsproducten: van inkoop – en transportwagens, rolcontainers, klantengeleiding over verkooptafels tot de complete inrichting van uw supermarkt, tuincentrum of doe-het-zelf-zaak. Samen met onze branchespecialisten en interieurarchitecten denken we met u mee over de inrichting van uw winkel, of het gaat om een nieuwbouw of remodeling, graag staan we voor u klaar.

Producten
- Wereldmarktleider inkoopwagens en transportwagens.
- Specialist in klantengeleiding: breed gamma aan in – en uitgangsvoorzieningen, gaande van mechanische poorten tot hightech automatische poorten voorzien van LED-verlichting.
- Specialist in logistieke oplossingen: rolcontainers en orderpickwagens
- Complete inrichting van supermarkten, doe-hetzelfzaken, tuincentra, interieurwinkels enzovoort. Zowel nieuwbouw als remoddeling. Eigen draadrekkensysteem: wire tech®, wire tech 100® en pure tech®. Verder ook officiële verdeler van Tegometall© (plaatstalen rekken).

Voordelen
- Eigen productie: flexibel
- Jarenlange ervaring : betrouwbaar
- Team van ervaren vertegenwoordigers, interieurarchitecten en projectleiders.
- Eigen montagedienst.

www.wanzl.com  

Klinkers Interieurproducties -  retailconcepten, interieurmaatwerk en displays

Gedegen kennis van de retailmarkt, uitstekende design-capaciteiten, een hoog kwaliteitsstreven en een onstuitbare drang tot innoverenKlinkers partner Shop Design Awards maken van Klinkers Interieurproducties BV al ruim 90 jaar een bedrijf met een grote innerlijke kracht.
De focus ligt op het creëren en realiseren van:
- Retailconcepten
- Interieurmaatwerk
- Displays

Meedenkende partner
In de conceptfase en tijdens de realisatie van maatwerkprojecten is Klinkers Interieurproducties BV voor veel architecten een ideale, meedenkende partner. Het juist interpreteren en vertalen van een ontwerp in een tailormade oplossing vergt esthetisch gevoel maar bovenal kennis van zaken waar het materiaal en productiewijze betreft. Goede communicatie met de architect of opdrachtgever is daarbij een absolute voor-waarde.

Specialisaties
- Boekhandel
- Kantoorvakhandel
- Binnenstad winkels
- Gezondheid
- Industrie
- Displays

www.klinkers.nl

Tarkett – hoe de keuze van uw vloer kan bijdragen aan klantbeleving

Tarkett Partner Shop Design AwardsWe weten hoe belangrijk het is voor een winkel om traffic te genereren. Van vooruitstrevende boetieks tot grote ketens: een sterk merkimago is cruciaal om klanten te verleiden om binnen te stappen. Als klanten eenmaal binnen zijn, dragen vloeren bij aan de klantbeleving en bieden ze de mogelijkheid om uw zaak persoonlijker te maken met diverse texturen, vormen en kleuren. Of u nu kiest voor vinyl, hout, laminaat, linoleum of tapijt, Tarkett kan u helpen bij het bepalen van de beste optie waarmee u een blijvende indruk achterlaat. Wij bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden en slijtvaste vloeren die ook nog eens eenvoudig te reinigen en onderhouden zijn. Doordat onze vloeren zich uiterst makkelijk laten verwerken zorgen ze voor een gemakkelijke en snelle renovatie. U hoeft uw winkel dus niet of nauwelijks te sluiten.

Tarkett winkel Shop Design AwardsMarktleider in innovatieve vloerbekleding
Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbekleding en sportveldbekleding. De Groep zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geïmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

VoordelenTarket winkel 2 Shop Design Awards
- Eigen designteam met mogelijkheden tot personalisaties
- Vloerspecialisten die u begeleiden in de keuze van de juiste vloer
- Duurzame vloeroplossingen
- Jarenlange ervaring
- Nieuwe innovatieve productontwikkelingen ontworpen voor winkelinrichting

https://professionals.tarkett.be/nl_BE/ontdek-segementen-winkels-en-warenhuizen

Lunoo - lichtoplossingen op maat van de retail, horeca en kantoren

Lunoo Shop Design AwardsLunoo is een belgische verlichtingsfabrikant die zich focust op de projectmarkt: retail, kantoren, horeca. Met onze lichtoplossingen willen we de beste winkelervaring creëren, het gezelligste restaurant, de perfecte werksfeer,... . Lunoo fabriceert niet enkel verlichtingstoestellen maar het geeft ook lichtadvies. Voor elk project nemen we de tijd om te luisteren. Onze lichtadviseurs houden rekening met de individuele wensen en noden. Ze analyseren de omgeving en tekenen een oplossing uit op maat van het project. Ze maken een volledige lichtstudie en verlichtingsplan voor jouw project.

Wij geloven:
- In een perfecte match tussen esthetiek en functionaliteit
- In eenvoudige lijnen, minimalistisch maar karaktervol design
- In licht
- In uw project
- In duurzaamheid en energie-efficiëntie

Wij beloven:Lunoo Shop Design Awards
- Een uitgekiend optisch en thermisch ontwerp
- Performante lichtbronnen
- Kwaliteitsvolle armaturen die beantwoorden aan de bestaande normen 
- Mee te denken en rekening te houden met uw wensen
- De meest energiezuininge oplossing voor te stellen
- Een verlichtingsplan op maat uit te tekenen
- Alles in het werk te stellen om uw project te realiseren

www.lunoo.eu