13 december 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxBeste lezer,
In
het laatste online magazine van 2017 bieden we u graag nog wat inspiratie voor 2018. Dit doen we aan de hand van de 5 best gelezen online artikels. Het verhaal over DB Center in Beernem dat een combinatie is van een supermarkt, drankcentrale en restaurant kon op de meeste interesse rekenen. Maar ook de visie van Geert Ally en de artikels over belangrijke trends als flexitariërs, e-commerce en diefstalpreventie waren uiterst populair.
Tom D'Halluin - Hoofdredacteur

De 5 populairste artikels van 2017

Horeca en retail gecombineerd
Interview: Geert Ally CEO Meat&More
Flexitarier: nieuwe
consumentendoelgroep

E-commerce zorgt voor loyalere
klanten

Doordachte diefstalpreventie

Uw weegoplossingen integreren? Onze weegconsultant helpt u op weg.

Voor de meeste bedrijven staat wegen nog steeds centraal in hun activiteit. Het is niet eenvoudig om met standaardweegschalen perfect in te spelen op de vraag van de klant.
Lees meer

Hoe verkopen op 0 m²?

We hebben vele wensen, dromen maar de realiteit wijst ons op de beperking van de 4 muren van ons gebouw. Onze oppervlakte is beperkt, de klanten zijn niet altijd 2 m groot.
Lees meer

Gratis als VIP naar Paper Show

Op 21 & 22 januari 2018 vindt de 22e editie van Paper Show plaats in de Nekkerhal in Mechelen. De Bosta-vakbeurs voor school- en kantoorartikelen is een essentieel rendez-vous voor professionals.
Lees meer

Video: Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Volgend jaar verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal.
Video

Christmasworld belooft een Merry Business

Het aanvullende beursprogramma focust op nieuw groeipotentieel. Vooral tijdens de lucratieve kerstperiode maar ook voor andere feestelijke gelegenheden. De Trendshow toont de huidige trends in onze maatschappij, interieur en mode en geeft nuttige tips om een assortiment samen te stellen.
Lees meer

Verras met exclusieve pralines

 VIDEOVerras familie, vrienden en/of collega's tijdens de eindejaarsperiode met de exclusieve smaakbox 'The Best Of Belgium Chocolate Awards'. Een exclusieve smaakbox samengesteld met 5 x 5 signature pralines die gebaseerd zijn op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards.
Video

Kettle Chips opent pop-up in Antwerpen

Het Europese merk van premium chips, Kettle Chips, opent zijn eerste tijdelijke winkel vanaf 14 december. Het kiest daarbij voor België met als locatie de befaamde Kammenstraat in Antwerpen.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

De 5 best gelezen artikels van 2017 voor u geselecteerd
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be