02 november 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees online

Beste lezer,

Met het eindejaar in het vooruitzicht richten we onze blik in dit online magazine op de sterke dranken. Sinds de accijnsverhoging in 2015 heeft deze categorie het niet gemakkelijk maar er zijn wel hoopvolle lichtpunten.


Analyse verkoop sterke dranken

Martini onthult aperitieftrends

Thuisconsumptie Champagne gestegen met 6,7%

RETAIL NIEUWS

RETAIL TV
Ontdek onze video's

Video Paper Show 2018: een voorsmaakje

 VIDEODe Paper Show van brancheorganisatie Bosta vindt sinds ontelbare jaren plaats in de Brabanthal in Leuven. Het is dé vakbeurs voor professionals in papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Volgend jaar verhuist de vakbeurs naar de Mechelse Nekkerhal. Video

Andere koe, andere melk, betere kaas

Dit najaar introduceert Landana een unieke nieuwe Goudse kaas, gemaakt van de volle melk van een bijzondere koe: de Jersey koe. De weidemelk van deze koeien is van nature rijk aan proteïne en mineralen, en heeft een volle en romige smaak.
Lees meer

Creativeworld en bit-Verlag reiken 13de Creative Impulse Award uit

Samen met de uitgeverij bit-Verlag gaat de beurs Creativeworld op zoek naar de innovatiefste producten en werktuigen voor hobbyisten, knutselaars en kunstenaars.
Lees meer

veilig en snel verpakken

De spiksplinternieuwe AD Delhaize in Maldegem kiest resoluut voor de nieuwste technologieën. Om de traiteurmaaltijden en het bereid vlees te verpakken, koos zaakvoerder Dieter Van Renterghem voor de nieuwste traysealmachine van Mecapack.
Lees meer

Beste biologische kaas van de wereld

Excellente kwaliteit, vele awards en een heerlijke smaak dat is wat Landana ORGANIC de consument biedt. De mild gerijpte en romige Landana ORGANIC MILD is op de Global Cheese Awards in 2015 en 2016 twee keer met goud bekroond en door kaasexperts zelfs als beste biologische kaas van de wereld uitgeroepen.
Lees meer

Contactloos betalen met smartphone

Mobiel betalen raakt steeds meer ingeburgerd. Belgen betalen maandelijks intussen al meer dan een miljoen keer via de Bacontact-app. Voortaan kan je de mobiele applicatie van Bancontact ook gebruiken om contactloos te betalen.
Lees meer

Vriesverse kruiden het hele jaar door

Ardo's kruidentuin is het hele jaar open. Een heerlijke luxe, niet? Om het de consument nog makkelijker te maken, lanceert Ardo een origineel en handig kruidendoosje, volledig in karton.
Lees meer

Gereglementeerde boekenprijs Wallonië vanaf januari

De cultuurcommissie van het parlement van de Franse Gemeenschap heeft unaniem het ontwerp van decreet over de invoering van de gereglementeerde boekenprijs in Wallonië en Brussel goedgekeurd.
Lees meer

Primera gebruikt gps-trackers tegen tabaksdiefstal

Samen met het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid start de Nederlandse winkelketen Primera met een project waarbij een gps-volgsysteem in willekeurige sigarettenpakjes wordt geplaatst.
Lees meer

Innovatie troef bij oral care

Oral care vormt een belangrijk onderdeel van het totale aanbod van lichaams-verzorgingsproducten in de supermarkt. Zo staat tandpasta in de top van meest gekochte producten op een derde plaats, na shampoos en douchegels.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Belg shopt over de grenzen voor sterke drank
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be