18 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees online

RETAIL ONLINE
In dit online magazine ontdekt u o.a. met welke charcuterieprodcuten u inspeelt op de huidige trends en welke kansen Champagne u biedt.

Belg blijft echte charcuterie-eter

Bestedingen stijgen licht

Charcuterie zonder nitrieten

Apero Boules

Vleesbrood Bruschetta

RETAIL NIEUWS

RETAIL TV
Ontdek onze video's

Thuisconsumptie Champagne gestegen met 6,7%

Naar aanleiding van De Belgische dag van de Champagnewijnen stelde Thibaut Le Mailloux, communicatie-directeur van het Comité Champagne, in Koksijde de nieuwe cijfers voor van de verkoop van Champagne.
Lees meer

Video: Delfood zet in op proximiteitwinkels

 VIDEOLouis Delhaize neemt een nieuwe start. Dat doen ze door op een lokaal level te handelen. Op een uitgebreide persvoorstelling stelden ze met veel trots hun concept van de buurtwinkel 2.0 voor.
Video

Gratis naar Megavino 2017

Van 20 tot en met 23 oktober is Brussels Expo weer het toneel voor de internationale wijnbeurs Megavino. Met Bulgarije als gastland voor deze editie weet de beursorganisatie het snelst groeiende land uit het voormalige oostblok te strikken.
Lees meer

Ontmoet uw toekomstige franchisegever

Op donderdag 19 oktober organiseert de Belgische Franchise Federatie in samenwerking met organisatiebureau Enjeu in Brussel (The Egg) de Franchising Day Belgium.
Lees meer

Nieuwe raclette kazen op de markt

Snel, gezellig, gemakkelijk te bereiden, de raclette is weer terug! Le Rustique biedt een nieuw gamma met een groot aantal verschillende smaken aan. Naast de Classique met zijn natuurlijke smaak en Caractère met een meer uitgesproken smaak, zijn er ook de duo's Natuur/Geitenkaas of Natuur/Provençaalse kruiden.
Lees meer

Vriesverse kruiden het hele jaar door

Ardo's kruidentuin is het hele jaar open. Een heerlijke luxe, niet? Om het de consument nog makkelijker te maken, lanceert Ardo een origineel en handig kruidendoosje, volledig in karton.
Lees meer

veilig en snel verpakken

De spiksplinternieuwe AD Delhaize in Maldegem kiest resoluut voor de nieuwste technologieën. Om de traiteurmaaltijden en het bereid vlees te verpakken, koos zaakvoerder Dieter Van Renterghem voor de nieuwste traysealmachine van Mecapack.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Online Magazine: Thuisconsumptie Champagne gestegen met 6,7%
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be