120px04 oktober 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees online

RETAIL ONLINE
In dit online magazine ontdekt u o.a. 10 tips om de verkoop van bereide gerchten te boosten en met welke charcuterieprodcuten u inspeelt op de huidige trends

RETAIL INFO
Weekend van de klant succes
Belgische e-commerce blijft groeien
Ontmoet uw toekomstige franchisegever

NIEUWE LANCERINGEN
Nieuwe zitveegmachine
Oplossing voor mobility & payment

RETAIL TV
Ontdek onze video's

Zo verkoopt u meer bereide gerechten

Het rayon van de bereide gerechten vertoont al jaren stijgende verkoopcijfers. Producenten volgen de consumententrends op de voet, en reageren met een betere smaak, een uitgebreider aanbod en meer convenience.
Lees meer

Belg blijft echte charcuterie-eter

De categorie charcuterie is vrij stabiel over de jaren heen. In 2016 kocht de Belgische consument iets minder vleeswaren dan het jaar voordien, maar door een hogere gemiddelde charcuterieprijs stegen de bestedingen lichtjes.
Lees meer

Nieuwe melkdrank met smaakje

De melkcategorie binnen het food- en retailkanaal staat onder druk, en daar wil Friesland Campina iets aan doen. Want uit Nielsen onderzoek blijkt dat zuivel een heel belangrijke categorie is voor elke retailer: ze vertegenwoordigt circa 13% van het totale pakket FMCG-waarde (Fast Moving Consumer Goods).
Lees meer

veilig en snel verpakken

De spiksplinternieuwe AD Delhaize in Maldegem kiest resoluut voor de nieuwste technologie├źn. Om de traiteurmaaltijden en het bereid vlees te verpakken, koos zaakvoerder Dieter Van Renterghem voor de nieuwste traysealmachine van Mecapack.
Lees meer

Rol van winkel in Omni-Channel

Onderzoek van Sapio Research in opdracht van Zetes onthult de kloof tussen klantenverwachtingen en wat retailers kunnen doen om hen tegemoet te komen. Meer dan 200 senior retailers en 2200 klanten in Europa werden ondervraagd.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Retail online magazine: zo verkoopt u meer bereide gerechten
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be