10 januari 2018


VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120px5x inspiratie voor 2019

Wij bieden u alvast de mogelijkheid om de Awards Night van Gekozen Product van het Jaar als VIP bij te wonen. Daarnaast kunt u ook gratis registeren voor de Paper Show en zo de nodig inspiratie opdoen voor uw aanbod papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby en wenskaarten. Bij wijze van inspiratie voor 2019 stellen we de 5 meest gelezen dossiers van 2018 nog eens ter beschikking
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

Trends en nieuwe ideeën voor 2019

Vooruitblik retailtrends 2019
Nieuw concept van Delhaize in Nijvel
Transformatie geeft Intermarché Doornik voorsprong

De 5 grote retailtrends

Retailexpert Ibrahim Ibrahim: aanpassen of doodgaan

ALS VIP NAAR PRODUCT VAN HET JAAR

Als partner van de organisatie 'Gekozen Product van het Jaar' schenkt het magazine Retail 5 x 2 VIP tickets aan zijn lezers voor de prijsuitreiking op dinsdag 19 februari.
Lees meer

TRENDZ NIEUW PLATFORM VOOR BINNENHUISDECORATIE

160pxEind januari opent Flanders Expo voor de eerste maal de deuren voor de nieuwe beurs voor binnenhuisdecoratie TrendZ Belgium. De beurs, die georganiseerd wordt door beursorganisator Easyfairs, zal gelijktijdig plaatsvinden met Intirio, dat dit jaar op drie dagen plaatsvindt en vooral op wand-, vloer- en raambekleding focust.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR PAPER SHOW 2019

Op 20 en 21 januari 2019 vindt de 23ste editie van de Paper Show plaats. De jaarlijkse hoogmis van branchevereniging Bosta verzamelt leveranciers en inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby, crea, wenskaarten en gifts onder één dak: de Nekkerhal in Mechelen.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

VOORUITBLIK RETAILTRENDS 2019

Foodretailers laten niet graag in hun kaarten kijken. Toch spraken ze zich al voorzichtig uit over hun verwachtingen voor 2019. We noteren dat de consument steeds meer geïnteresseerd is in de herkomst van de producten en in hun voedingswaarde.
Volledig artikel lezen

NIEUW CONCEPT VAN DELHAIZE IN NIJVEL

In Nijvel staat de eerste supermarkt van Delhaize die volledig beantwoordt aan de verwachtingen van de klanten. Ze kunnen gauw de winkel in en uit als ze een gezonde maaltijd zoeken voor om het even welk moment van de dag.
Volledig artikel lezen

TRANSFORMATIE GEEFT INTERMARCHÉ DOORNIK VOORSPRONG

De Intermarché in Doornik is nu net geen twintig jaar in handen van het echtpaar Ronse, dat samen met hun twee kinderen nog andere Intermarchés beheert. We spraken vader en zoon over de vernieuwingen van de winkel, die plaatsvonden in het voorjaar van 2018.
Volledig artikel lezen

DE 5 GROTE RETAILTRENDS

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

RETAILEXPERT IBRAHIM IBRAHIM: AANPASSEN OF DOODGAAN

Het internet zal de winkel niet dooddoen. Het zal hem vrijmaken! Met deze optimistische uitspraak begon de gerenommeerde retailexpert Ibrahim Ibrahim (Portland Design) zijn lezing op de E-Commerce Xpo in Kortrijk.
Volledig artikel lezen

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

5x retail inspiratie voor 2019
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be