14 december 2018


VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxRetailketens spreken verwachtingen uit voor 2019

Uit onze gesprekken over 2019 blijkt dat de consument steeds meer geïnteresseerd is in de herkomst van de producten en in hun voedingswaarde. Hij staat volledig open voor geen of herbruikbare verpakkingen. De retailers hebben veel aandacht voor het milieu en de versafdelingen en kant-en-klare bereidingen breiden verder uit. Ook op het vlak van onlinebestellingen beweegt er een en ander.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

Verder in dit online magazine:

-Autosalon doet uw dromen over de ideale bedrijfswagen

-Schappen 's nachts aanvullen zorgt voor meer rendement

-Alles voor uw aanbod papier-, kantoor- en schoolartikelen

-Bijzondere winkelervaring creëren

-Uw snijmachine op de toonbank

-Uw aanspreekpunt voor winkelrekken

-Op zoek naar een compacte en stijlvolle weegschaal?

-Ontvang uw klanten met open armen

-Inspiratie voor de voedingssector

Uw voordelen:

-Gratis naar dé beurs van consumer goods

-Gratis gids voor de locatiekeuze van uw bedrijfsevents

VOORUITBLIK RETAILTRENDS 2019

Foodretailers laten niet graag in hun kaarten kijken. Toch spraken ze zich al voorzichtig uit over hun verwachtingen voor 2019.
Volledig artikel lezen

AUTOSALON 2019 DOET U DROMEN OVER DE IDEALE BEDRIJFSWAGEN

De Brussels Motor Show, beter bekend als het Autosalon van België, gaat in 2019 zijn 97e editie tegemoet. Dit jaar is er ook speciale aandacht voor de lichte bedrijfsvoertuigen, met de verkiezing van de Most Loved Van.
Volledig artikel lezen

SCHAPPEN 'S NACHTS AANVULLEN ZORGT VOOR MEER RENDEMENT

Heel wat retailbedrijven doen een beroep op de werkkrachten van Maxicon, zodat zij zich flexibel kunnen opstellen tegenover hun klanten. Van de aanvulling van rekken tot de jaarlijkse stocktelling en alles daartussenin.
Volledig artikel lezen

ALLES VOOR UW AANBOD PAPIER-, SCHOOL- EN KANTOORARTIKELEN

Op 20 en 21 januari 2019 vindt de 23ste editie van de Paper Show plaats. De jaarlijkse hoogmis van branchevereniging Bosta verzamelt leveranciers en inkopers van papierwaren, school- en kantoorartikelen, hobby, crea, wenskaarten en gifts onder één dak: de Nekkerhal in Mechelen.
Volledig artikel lezen

BIJZONDERE WINKELERVARING CREEREN

In tijden van digitalisering telt alles wat het leven makkelijker en beter maakt, zowel online als offline. Online shoppen blijft een sterke groei kennen. Tegelijkertijd verwachten klanten in de winkel een kerstsfeer en een bijzondere winkelervaring.
Volledig artikel lezen

UW SNIJMACHINE OP DE TOONBANK

160pxBizerba brengt een revolutie in de slagerij door de snijmachine op de toonbank te plaatsen. De nieuwe GSP H Flex snijmachine is immers voorzien van een geïntegreerd weegplateau, waardoor bedienend personeel niet meer heen en weer hoeft te lopen tussen snijmachine en weegschaal.
Volledig artikel lezen

UW AANSPREEKPUNT VOOR WINKELREKKEN

160pxMet winkelrekken is Interstock in 1977 ooit gestart. Dit maakt dat we decennialange ervaring hebben opgebouwd om uw magazijn of winkel te voorzien van de gepaste winkelrekken.
Lees meer

OP ZOEK NAAR EEN COMPACTE EN STIJLVOLLE WEEGSCHAAL?

Op Meat Expo introduceerde DIGI Benelux de SM6000. De gloednieuwe weegschaal viel in de prijzen en ontving de 'innovation award' van de vakjury. Dankzij het opvallende compacte design wordt dit dé designwinkelweegschaal.
Lees meer

ONTVANG UW KLANTEN MET OPEN ARMEN

160pxOntvang uw klanten met open armen dankzij de automatische deuren van Desatec. Zo kunnen uw klanten op een geruste manier met hun heerlijke taart of handen vol met enkele verse broden naar buiten gaan.
Lees meer

INSPIRATIE VOOR DE VOEDINGSSECTOR

Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector. Op minder dan 5 jaar tijd is de vakbeurs uitgegroeid tot een onmisbaar evenement voor al wie actief is in de voedingssector.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR AMBIENTE, DE BEURS VOOR CONSUMER GOODS

160pxGa gratis naar Ambiente! De beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 februari 2019. De opening van de nieuwe hal 12 zorgt voor enkele wijzigingen in het beursplan.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel
Deelnemende bedrijven

Word Sponsor

WAAR UW BEDRIJFSEVENTS ORGANISEREN?

Met de Locatie Gids 2019 biedt RendEvenement u een nuttig en inspirerend werkinstrument voor de keuze van een geschikte locatie. De gids is een boeiend overzicht van gevestigde waarden en gloednieuwe locaties die allen garant staan voor een uitstekende begeleiding van uw meetings, incentives en events.
Bestel uw gratis gids

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Dit zijn dé trends voor 2019 volgens de retailketens
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be