15 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxVerkoop alcoholvrije dranken overstijgt de verwachtingen
In dit online magazine blikken we vooruit naar 2 belangrijke periodes begin 2019. Met
Chinees Nieuwjaar op 5 februari kunt u de categorie van aziatische producten extra in de kijker zetten en in februari moet u eveneens op de kar springen van Tournée Minérale. De markt van alcoholvrije wijnen, bier en aperitieven boomt en de nieuwe referenties stromen binnen. 2 mooie opportuniteiten dus!
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

ALCOHOLVRIJE DRANKEN VERDIENEN APART SCHAP IN UW WINKEL

De markt van alcoholvrije wijnen, bier en aperitieven boomt. De verkoop overstijgt de verwachtingen van de leveranciers en nieuwe referenties vervoegen het aanbod.
Volledig artikel lezen

AZIATISCHE VOEDING SURFT MEE OP SUCCES VAN GEZONDE VOEDING

De opmars van Aziatische voeding gaat verder. Steeds meer Belgen zijn op zoek naar gemakkelijk klaar te maken, exotische en natuurlijke producten met net dat ietsje meer.
Volledig artikel lezen

VIDEO: IMARCO OVER DE VLOER IN CARREFOUR ZOERSEL

 VIDEOSupermarkt Carrefour in Zoersel kan meepraten over het vakmanschap en de flexibiliteit van Imarco. Deze tegelspecialist in keramische tegel- en marmercomposietvloeren realiseerde in twee nachten een perfecte vloer van maar liefst 1.500 m².
Video

ONTDEK DE NIEUWE HAL 12 OP AMBIENTE

160pxIn 2019 wijzigt het hallenplan van de beurs Ambiente. De nieuwe hal 12, feestelijk geopend op 25 oktober 2018, is niet alleen een architecturale parel.
Volledig artikel lezen

ZWITSERSE KAZEN: GEGARANDEERD KWALITEIT

160pxZwitserland is een land dat jou en je smaakpapillen telkens weer weet te verrassen. De meer dan 590 verschillende soorten kazen hebben hun heerlijke smaak te danken aan de kwalitatieve koemelk die gebruikt wordt.
Volledig artikel lezen

SM6000 WEEGSCHAAL WINT AWARD

Op Meat Expo introduceerde DIGI Benelux de SM6000. De gloednieuwe weegschaal viel in de prijzen en ontving de 'innovation award' van de vakjury. Dankzij het opvallende compacte design wordt dit dé designwinkelweegschaal.
Lees meer

VEEL POTENTIEEL VOOR VERSE BLOEMEN EN PLANTEN IN UW WINKEL

Verse bloemen en planten winnen steeds meer aan belang als aanvulling op en in combinatie met seizoensgebonden en feestelijke decoratie. Van 25 tot 29 januari is de beurs Christmasworld in Frankfurt met haar “Retail Boulevard" een bron van inspiratie voor het verkopen van een dergelijk assortiment.
Lees meer

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel en belonen de beste projecten in 9 categorieën.

Deelnemende bedrijven

Word Sponsor

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Verkoop alcoholvrije dranken overstijgt de verwachtingen
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be