5 november 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxComeback van de smaak belangrijke trend op Sial

Enerzijds is smaak voor iedereen verschillend maar anderzijds zijn de verwachtingen op het niveau van smaak groter en meer ontwikkeld dan voorheen. Uit onderzoek blijkt dat smaak als essentieel beslissingscriterium naar voren komt. Daarnaast wees men tijdens een panelgesprek nav van het jubileum van VLAM op een aantal trends waarbij 'goesting' centraal staat.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

PASSIE VOOR PRODUCTEN VAN BIJ ONS

Al tachtig jaar wordt er in Vlaanderen bijzondere aandacht besteed aan agrarische en visserijproducten van eigen bodem. Naar aanleiding hiervan organiseerde VLAM een panelgesprek met vakmensen uit de sector over het begrip 'passie'
Volledig artikel lezen

SIAL 2018: DE COMEBACK VAN DE SMAAK

'Look deeper' is de belofte die Sial dit jaar opnieuw wist waar te maken. Een bezoek aan dit internationale forum voor voeding en dranken brengt je in contact met 7.200 bedrijven (uit 119 landen) die 400.000 producten voorstellen
Volledig artikel lezen

DIT JAAR AL MEER DAN 2 MILJOEN KEER DANK U GEZEGD MET MERCI

160pxEr zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je iemand kan bedanken. Voor de koffie, om de planten water te geven, om te catsitten … Kortom, de gelegenheden zijn eindeloos.
Volledig artikel lezen

TRENDPLATFORM VOOR UW AANBOD HOBBY- EN KNUTSELMATERIAAL

Creativeworld, de toonaangevende internationale vakbeurs voor hobby-, knutselaars- en kunstenaarsbenodigdheden is een waar trendplatform voor de doe-het-zelver.
Lees meer

CASH AUTOMATION OPLOSSINGEN BIJ INTERMARCHE DOORNIK

160pxGunnebo is een wereldleider in beveiligingssystemen en produceert zelf gesloten kasverwerkingsoplossingen bestemd voor onder andere de retailmarkt. Optimaliseer het geldbeheer, besteed minder tijd aan geldverwerking, vermijd voorraadverlies en verbeter de veiligheid voor personeel en klanten dankzij SafePay.
Volledig artikel lezen

GRATIS NAAR AMBIENTE

160pxGa gratis naar Ambiente! De beurs vindt dit jaar plaats van 8 tot en met 12 februari 2019. De opening van de nieuwe hal 12 zorgt voor enkele wijzigingen in het beursplan.
Volledig artikel lezen

HOE DE BESTELWAGEN VAN UW SUPERMARKT INRICHTEN?

Hoe meer meenemen en de boel toch overzichtelijk houden? Van een hamvraag gesproken. Een grotere bedrijfswagen aanschaffen is niet altijd de oplossing. Niet nodig ook, want met een slimme bestelwageninrichting kom je immers al een heel eind.
Volledig artikel lezen

MEER DAN 100 DEELNEMERS VOOR DE SHOP DESIGN AWARDS!

Professional Media Group organiseert, in samenwerking met 19 vakbladen, de eerste editie van de Belgium Shop Design Awards! Deze wedstrijd zet de winkeliers in de kijker voor hun investering in een nieuwe of vernieuwde winkel.
Deelnemende bedrijven

Word Sponsor

DR. OETKER PIZZA FRESCA NU IN DE VERSAFDELING

160pxDe expertise van Dr. Oetker, nu ook in de versafdeling! Dr. Oetker Pizza Fresca: laat u meevoeren naar Italië dankzij de heerlijke geur van verse kruiden en de beste ingrediënten op deze pizza.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Comeback van de smaak belangrijke trend op Sial
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be