17 oktober 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxInvesteren in uw winkel loont

Dat merkte de familie Ronse ook. Dit jaar werd hun Intermarché in Doornik volledig vernieuwd. De balans na een halfjaar is positief: met veel meer vers stijgt de omzet. Daarnaast ligt ook het energieverbruik lager. Ook Spar Aalter vernieuwde hun winkel met extra aandacht voor de bakkerij-afdeling. Inspiratie voor uw aanbod brood vindt u bij de Beste Bakkers van België.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

SPAR AALTER TERUG OPEN MET VERNIEUWDE BAKKERIJ

Donderdag 4 oktober heropende Spar Aalter officieel de deuren na een grondige opfrisbeurt. Tijdens de verbouwingen bleef de winkel van 1050 m² zoveel mogelijk open.
Lees meer

TRANSFORMATIE GEEFT INTERMARCHÉ DOORNIK VOORSPRONG

De Intermarché in Doornik is nu net geen twintig jaar in handen van het echtpaar Ronse, dat samen met hun twee kinderen nog andere Intermarchés beheert. We spraken vader en zoon over de vernieuwingen van de winkel, die plaatsvonden in het voorjaar van 2018.
Volledig artikel lezen

INSTALLATIE VAN FIEUW KOELTECHNIEK IS ENERGIE-EFFICIËNTER

160pxVandaag de dag komt er bij koelinstallaties veel meer kijken dan enkel ruimtes afkoelen. Er moet nu ook gelet worden op energie-efficiëntie, het milieu en zelfs verwarming.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE BESTE BAKKERS VAN BELGIE

Op 1 oktober 2018 organiseerde het vakblad Bakery voor het eerst de Bakery Awards. Een elfkoppige jury beoordeelde maar liefst 33 creaties in de drie categorieën (nutritionbrood, luxebrood en pistolet).
Volledig artikel lezen

ALLES VOOR UW SEIZOENSGEBONDEN EN FEESTELIJKE DECORATIE

“All you wish for business" is het motto van Christmasworld 2019, de voornaamste orderbeurs ter wereld voor seizoensgebonden en feestelijke decoratie. Van 25 tot 29 januari heeft de beurs een nieuwe structuur zodat inkopers er maximale inspiratie kunnen opdoen en efficiënt orderen.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#

Intermarché Doornik: omzet stijgt door vernieuwing
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be