20 september 2017

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

Lees de nieuwsbrief online

RETAIL ONLINE
In dit online magazine geven we o.a. een update van de nieuwste technologieën op het gebied van winkelverlichting en leert u dat het basissegement de grootste groei kent in de categorie van oral care.

RETAIL INFO
Belgische e-commerce blijft groeien
Ardo en VLM Foods bundelen hun krachten
Ontmoet uw toekomstige franchisegever

NIEUWE LANCERINGEN
Nieuwe zitveegmachine
merci Crocant kerstgeschenk

RETAIL TV
Ontdek onze video's

Revolutie van winkelverlichting

Winkelverlichting maakte de voorbije jaren een ware revolutie door. Met ledtechnologie kunnen supermarkten hun producten erg aantrekkelijk weergeven, in een juiste mix van lineaire en accentverlichting.
Lees meer

Innovatie troef bij oral care

Oral care vormt een belangrijk onderdeel van het totale aanbod van lichaams-verzorgingsproducten in de supermarkt. Zo staat tandpasta in de top van meest gekochte producten op een derde plaats, na shampoos en douchegels.
Lees meer

Passendale: Proef de traditie

Tot vandaag staat het vakmanschap van Passendale garant voor kwaliteit en smaak. De bol van Passendale wordt namelijk nog steeds handmatig en natuurlijk vervaardigd in linnen doeken.
Lees meer

Rol van winkel in omni-channel

Onderzoek van Sapio Research in opdracht van Zetes onthult de kloof tussen klantenverwachtingen en wat retailers kunnen doen om hen tegemoet te komen. Meer dan 200 senior retailers en 2200 klanten in Europa werden ondervraagd.
Lees meer

veilig en snel verpakken

De spiksplinternieuwe AD Delhaize in Maldegem kiest resoluut voor de nieuwste technologieën. Om de traiteurmaaltijden en het bereid vlees te verpakken, koos zaakvoerder Dieter Van Renterghem voor de nieuwste traysealmachine van Mecapack.
Lees meer

Bespaar op je eindejaarsfolder

Meer dan negentig procent van de Belgen opent dagelijks zijn brievenbus. Reden te meer dus om met de feestdagen in het vizier in te zetten op een efficiënte verspreiding van jouw mailing.
Lees meer

Bestel uw relatiegeschenk op tijd

Verwen uw zakenpartners, klanten of collega's met exclusieve, handgemaakte pralines gebaseerd op de winnende pralines van de Belgium Chocolate Awards. Elke praline zorgt door zijn creativiteit, originele samenstelling en selectie van topingrediënten voor een unieke smaakbeleving.
Lees meer

Gratis naar Megavino 2017

Van 20 tot en met 23 oktober is Brussels Expo weer het toneel voor de internationale wijnbeurs Megavino. Met Bulgarije als gastland voor deze editie weet de beursorganisatie het snelst groeiende land uit het voormalige oostblok te strikken.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Retail online magazine: revolutie van winkelverlichting
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be