05 september 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxWat maakt buurtsupermarkten zo aantrekkelijk?
Mensen willen ergens heen, te voet of met de fiets, waar ze kunnen kopen wat ze nú nodig hebben, bij mensen die ze kennen en waar de kans ook groot is dat ze iemand ontmoeten die ze kennen. Dit is de enseignes niet ontgaan, en de jongste jaren is er een
stijging van het aantal buurtsupermarkten. Wie anderzijds wil inspelen op de online consument, kan een beroep doen op nieuwe smartlockers.
Tom D'Hallluin
Hoofdredacteur

SUCCESFACTOREN VAN DE BUURTSUPERMARKT

Proximiteit, versheid en menselijkheid zijn de criteria die vandaag het sterkst doorwegen bij de keuze van een winkel voor de dagelijkse boodschappen.
Volledig artikel lezen

GEBRUIKSVRIENDELIJKE SMARTLOCKERS VERSTERKEN COLLECT-AND-GOCONCEPT

Heel wat retailers die competitief willen blijven, werken nu al met collect-and-goconcepten waarbij de klant zijn online gereserveerde boodschappen komt ophalen.
Lees meer

SECTOR KOMT SAMEN OP 10 SEPTEMBER IN PARIJS

Na drie edities is Paris Retail Week uitgegroeid tot het belangrijkste evenement in de retailsector. In deze editie van 2018 wordt de volledige 360°-retailwaardeketen voorgesteld.
Lees meer

STEPHAN DESTROOPER BOUWT MERK ROND MELOCAKESCONCEPT

Twee miljoen, zoveel melocakes wil Stephan Destrooper jaarlijks maken met zijn concept Choc You. Belangrijke uitgangspunten: verse lekkernijen en een productie die behapbaar blijft, op een oppervlakte van maximaal 100 m² en met slechts twee productiemedewerkers.
Volledig artikel lezen

GROTE PARKING, EETHOEK, BLOEMENWINKEL ÉN SUSHIBAR

160pxWat vroeger een kleine Carrefour Market was in het middelpunt van Wevelgem, is uitgegroeid tot een bloeiende supermarkt op de gewestweg van Kortrijk naar Menen.
Volledig artikel lezen

VOLLEDIG VERNIEUWDE HYPERMARKT CARREFOUR

In Mont-Saint-Jean krijgen de klanten een nieuwe en unieke winkelervaring. Hij is niet alleen handiger, slimmer en milieuvriendelijker geworden, maar biedt ook heel wat nieuwe verse producten en diensten aan.
Lees meer

FILLIERS DISTILLERY BOUWT WHISKYSTOKERIJ

Filliers maakt zich klaar voor de toekomst en gaat zijn aanbod aan premium graandistillaten verder uitbreiden met Single Malt Whisky. Na het succes van de Filliers Dry Gin 28 en de geslaagde herlancering van de Filliers Barrel Aged Jenevers eerder dit jaar, bouwt de distilleerderij verder aan de toekomst.
Lees meer

WINKELREKKEN NODIG?

160pxMet winkelrekken is Interstock in 1977 ooit gestart. Dit maakt dat we decennialange ervaring hebben opgebouwd om uw magazijn of winkel te voorzien van de gepaste winkelrekken.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Dit zijn dé succesfactoren van de buurtsupermarkt
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be