09 augustus 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxDe 10 meest gelezen retail dossiers

In dit online magazine bieden wij uw graag de populairste dossiers van het voorjaar aan. Een handige bundeling van cases, marktinfo en retail innovaties.

Ik vestig graag nog even uw aandacht op onze Shop Design Awards. Reeds 50 winkeliers schreven hiervoor in. Waag alvast ook uw kans.

Tom D'Halluin

Hoofdredacteur

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

DE 5 GROTE RETAILTRENDS

Op 10, 11 en 12 september vindt de vierde editie van Paris Retail Week plaats. Centraal op de beurs staat smart phygital, een samentrekking van physical en digital, want de grens tussen de twee vervaagt steeds meer in de retailsector.
Lees meer

RETAILEXPERT IBRAHIM IBRAHIM: AANPASSEN OF DOODGAAN

Het internet zal de winkel niet dooddoen. Het zal hem vrijmaken! Met deze optimistische uitspraak begon de gerenommeerde retailexpert Ibrahim Ibrahim (Portland Design) zijn lezing op de E-Commerce Xpo in Kortrijk.
Volledig artikel lezen

MERENDEEL BELGEN WIL FAVORIETE CHOCOLADE NIET DELEN

Côte d'Or wilde weten wat de relatie is tussen de Belg en chocolade, en hoe hij of zij die het liefst eet. Uit het onderzoek, gevoerd bij maar liefst 1.002 landgenoten door het onafhankelijke onderzoeksbureau InSites Consulting, kwamen enkele verrassende resultaten.
Volledig artikel lezen

RETAILERS MOETEN ANTICIPEREN OP VERANDERENDE MANIER VAN WINKELEN

Volgens de vakvereniging BeCommerce zal de Belg in 2017 voor 10 miljard euro online gewinkeld hebben. In de eerste helft van dit jaar gaven Belgische consumenten online al bijna 5 miljard euro uit aan producten en diensten, 10 procent meer in vergelijking met dezelfde periode in 2016.
Volledig artikel lezen

SELF-CHECKOUT VERMINDERT KASSAFILES EN LOONKOSTEN

Vele Belgische foodretailers zetten selfcheck-out- en selfscansystemen in om de files aan hun kassa's te verminderen en de loonkost te drukken. Zelfscannen is interessant voor middelgrote aankopen, selfcheck-out voor kleine.
Volledig artikel lezen

ALLES OVER FRANCHISING

De franchiseformule wordt almaar belangrijker in het Belgische retaillandschap, en meer bepaald in de supermarktsector. Op deze pagina vindt u alle relevante informatie over de stand van zaken en het ideale profiel van een franchisenemer.
Volledig artikel lezen

SPAR EXPRESS BEERNEM BIEDT KLANTEN SNELLE SERVICE

SPAR Express is een formule die op veel plaatsen al zijn nut heeft bewezen. In oktober 2017 kwam er een nieuw verkooppunt bij, vlak bij de autostrade in Beernem.
Volledig artikel lezen

FOCUS OP MARKTGEVOEL EN DIGITALISERING BIJ PRESENTATIEMEUBELS

Vele supermarkten zetten vandaag in op hun unieke troef: verse producten. Die versheid wordt ten volle benadrukt door de presentatiemeubels: ze bestaan uit duurzame materialen, zijn basic en trekken niet de aandacht, maar zetten het product voorop.
Volledig artikel lezen

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Ontdek de meest gelezen retail dossiers
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be