27 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxRecord elektronische betalingen sneuvelt jaar na jaar
Voor u als retailer is het dus belangrijk om vele verschillende betaalopties aan te bieden. Zoals uiteraard de betaalterminal, het best een toonbankmodel. Via nagenoeg alle nieuwe terminals betalen uw klanten ook contactloos, met de bankkaart of smartphone. Andere vernieuwingen voor uw winkelmanangement vindt u in september ook tijdens de Paris Retail Week.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

UW KLANTEN VERLANGEN BREDE WAAIER AAN BETAALOPTIES

Jaar na jaar sneuvelt het recordaantal elektronische betalingen in ons land. Ook kleine bedragen betalen we meer en meer zonder cash. Voor u als retailer is het dus belangrijk om vele verschillende betaalopties aan te bieden.
Volledig artikel lezen

OMZETGROEI MET VOORVERPAKTE SALADES

160pxFlorette lanceerde al in 1987 sla in zakjes en heeft ondertussen heel wat variëteiten in zijn aanbod. De beschikbare soorten volgen de seizoenen. Duurzaamheid is een sleutelbegrip in heel het productieproces.
Volledig artikel lezen

ONTDEK DE RETAILTRENDS TIJDENS PARIS RETAIL WEEK

De Paris Retail Week vindt dit jaar plaats voor de vierde keer, van maandag 10 tot en met woensdag 12 september in Paviljoen 1 van de Paris expo Porte de Versailles.
Lees meer

GELIJKTIJDIG ELEKTRONISCHE ETIKETTEN AANPASSEN

160pxDIGI heeft een manier ontwikkelt om via de weegschaal en digitale schaplabels de prijzen in de koeltoog weer te geven. Wanneer u op de weegschaal de prijzen aanpast, volgen de labels in de koeltoog.
Lees meer

NIEUW VOOR UW AANBOD ENERGIEDRANKEN

160pxJe klanten hadden vast tal van goede voornemens voor 2018. Maar hoe houden ze die vol? We stellen je graag de nieuwe Edition van Red Bull voor als aanvulling voor je assortiment: de Red Bull Sugarfree Lime Edition.
Lees meer

JOYVALLE GEÏNTEGREERD IN CAMPINA

Voortaan valt Joyvalle onder de paraplu van FrieslandCampina. Het zuivelbedrijf besliste om vanaf dit najaar te gaan voor één sterk merk dat het ten volle kan ondersteunen.
Lees meer

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Betaalopties voor uw klanten: ontdek hier de innovaties
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be