13 juni 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxPresentatiemeubeles benadrukken versheid van uw producten
Vele supermarkten zetten vandaag in op hun unieke troef: verse producten. Die versheid wordt ten volle benadrukt door de
presentatiemeubels: ze bestaan uit duurzame materialen, zijn basic en trekken niet de aandacht, maar zetten het product voorop.
Spar Colruyt pakte vorige week ook uit met een primeur op de Belgische markt waarbij klanten hun boodschappen zelf scannen.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

TRENDS PRESENTATIEMEUBELS: MARKTGEVOEL EN DIGITALISERING

Vele supermarkten zetten vandaag in op hun unieke troef: verse producten. Die versheid wordt ten volle benadrukt door de presentatiemeubels
Volledig artikel lezen

DRAADREKKEN: STEVIG MAAR OOK VISUEEL LUCHTIG

160pxSommige winkels vragen specifieke winkelrekken: draadrekken. Deze ogen visueel veel luchtiger, maar zijn op zijn minst even stevig als gewone winkelrekken;
Lees meer

WIN EEN SHOP DESIGN AWARD!

Heeft u geïnvesteerd in een nieuwe of vernieuwde winkel, aarzel dan niet en laat dit project beoordelen door een onafhankelijke jury met gerenommeerde retail- en interieurspecialisten.
Volledig artikel lezen

DOE MEE AAN ONZE GROTE LEZERSENQUÊTE

Door de vragenlijst in te vullen, helpt u ons de inhoud en het media-aanbod in de toekomst nog beter af te stemmen op uw behoeften. Doe dit voor 29 juni en maak ook kans op een exclusieve smaakbox.
Klik hier om deel te nemen

DE IDEALE OPLOSSING VOOR UW BAKE-OFF AFDELING

160pxKwalitatieve, maar bovenal lekkere bake-offproducten, professionele bakovens en een gebruiksvriendelijk design: dat is het ideale concept voor een succesvolle brood- en viennoiserieafdeling in uw supermarkt.
Volledig artikel lezen

SPAR COLRUYT GROUP LANCEERT SELFSCAN MET SMARTPHONE

Spar Colruyt Group introduceert de app Scan. Pay. Go. waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen en betalen met hun smartphone. Een primeur op de Belgische markt.
Lees meer

GRATIS? WOW, DA'S STRAF!

Elektronisch betalen zit in de lift, zeker voor kleine bedragen. Worldline kent een groei van maar liefst 32% voor betalingen met Bancontact voor kleine bedragen.
Lees meer

77 TIPS VOOR EEN SUCCESVOLLE BEURSDEELNAME

Wil jij weten hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien en jouw producten aan de man kunt brengen door deel te nemen aan beurzen? Of neem je al deel aan beurzen en wil je graag meer BEURSSUCCES? Lees dan dit boek.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Presentatiemeubeles benadrukken versheid van uw producten
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be