21 maart 2018

VAKINFORMATIE VOOR RETAIL PROFESSIONALS

COLLEGA'S AANMELDEN ONLINE VERSIE BEKIJKEN

120pxHoe uitmunten in klantvriendelijkheid?
Maxim Van Hulle (26) van Carrefour Market in Waasmunster, mag zich in 2018 'Retail Ambassadeur' en 'beste retail manager' noemen. Wij zochten uit hoe deze winkel uitmunt in klantvriendelijkheid. Bij Retail Insights gaan we dieper in op de groeisegmenten Fairtade en Bio en de evoluties bij de diepvries aardappelproducten.
Tom D'Halluin
Hoofdredacteur

RETAIL INSIGHTS: Fair trade groeit fors met 23%

Consumenten kopen steeds bewuster. De omzet van Fairtrade-producten groeide met bijna een kwart aan, en ook biologische producten deden het in 2017 alweer beter.
Volledig artikel lezen

RETAIL INSIGHTS: 50% Belgen eet elke dag aardappelproducten

Diepvriesproducten in het algemeen en diepvriesaardappelproducten in het bijzonder doen het goed, met een groei van 3% (waarde MAT P9 2017). Volledig artikel lezen

FlandrienBurger voor liefhebbers van unieke en karaktervolle smaken

160pxVoor de liefhebbers van unieke, karaktervolle smaken van weleer ontwikkelde GoodMeat de Flandrien Burger.
Lees meer

Minder pintjes en softdrinks op café

Naar aanleiding van het FEBED Forum op 19 maart publiceerde FEBED voor het eerst cijfers over de zogenaamde on-trade consumptie in België. Dit is het consumptiegedrag in de horeca.
Lees meer

Op zoek naar winkelrekken?

160pxMet winkelrekken is Interstock in 1977 ooit gestart. Dit maakt dat we decennialange ervaring hebben opgebouwd om uw magazijn of winkel te voorzien van de gepaste winkelrekken.
Lees meer

't Hooghuys kiest voor Bizerba

Friedl Zoete en Tom Dewulf baten al achttien jaar 't Hooghuys in Zottegem uit. Hun zaak, waar meeneemgastronomie centraal staat, werd afgelopen zomer volledig vernieuwd, met een verdubbeling van de oppervlakte en een veel ruimer assortiment.
Volledig artikel lezen

Een fantastische ervaring voor de handel

Tendence in Frankfurt (30 juni tot 3 juli 2018) is meer dan een bestelplatform voor interieur- en geschenkartikelen. De beurs staat voor toegevoegde waarde en is een bron van deskundige informatie voor de handel.
Lees meer

Carrefour Market Waasmunster scoort met klantvriendelijkheid

Maxim Van Hulle (26), zelfstandige uitbater van een Carrefour Market in Waasmunster, mag zich gedurende één jaar 'Retail Ambassadeur' en 'beste retail manager' noemen.
Volledig artikel lezen

Boter, maar dan beter!

160pxDe allerbeste vetstof voor bakken op hoge temperatuur. Wat is Cuissana? 100% pure cacaoboter in poedervorm. Hoe te gebruiken? Paneer het te bakken ingrediënt in Cuissana.
Lees meer

http://retail.pmg.be

Deze mail werd verzonden naar #KORTEMAIL#

Hoe uitmunten in klantvriendelijkheid?
uitschrijven - adverteren - nieuws melden - nieuwsbrief delen

Dit Online Magazine is een uitgave van Professional Media Group,
Torhoutsesteenweg 226, 2-6, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be