naar top
Menu
Logo Print

PERFECT DOSEREN MET KRUIMELGEHAKT

Vers los, bevroren gehakt voor tal van toepassingen

Het Kruimelgehakt is een innovatie van Dekeyzer-Ossaer. Het biedt de consument heel wat flexibiliteit in de keuken. Het rauwe gemengde gehakt is ingevroren per korrel in plaats van in blok, waardoor het enkel gebruikt wat het nodig heeft, en het bovendien meteen aan zijn bereiding kan toevoegen. 

KEUKENGEMAK

Het Kruimelgehakt is los ingevroren rauw gehakt, dat hierdoor heel gemakkelijk te doseren is. In tegenstelling tot ander gehakt in diepvries is het Kruimelgehakt per korrel ingevroren. Het kan dus meteen in een bereiding ingestrooid worden en je gebruikt enkel wat je nodig hebt. Bij gewoon gehakt is men verplicht om meteen de hele klomp te ontdooien en op te gebruiken. Voor de consument biedt dit heel wat flexibiliteit in de keuken: altijd vers gehakt in huis, snel een maaltijd klaar en minder voedsel weggooien. Onverwacht iemand extra aan tafel? Dan voeg je gewoon wat extra gehakt toe.

TOEPASSINGEN

Strooien of bakken

Het Kruimelgehakt is het ideale ingrediënt voor pastasauzen, pizzatoppings, ovenschotels, lasagnes … Je kunt het gewoon in de saus strooien, even meekoken en klaar. Heb je graag bruingebakken gehakt? Dan kun je het eerst bakken in de braadpan.

Kneden

 Heb je eerder nood aan gehaktballetjes of burgers? Dan kan je, eens gedooid, het gehakt weer kneden tot wat je maar wilt. Het dooien gaat bovendien bijzonder snel, net omdat het gehakt los en luchtig ingevroren is.

VERPAKKING

Het Kruimelgehakt is verkrijgbaar in een aantrekkelijke verpakking van 1 kg en het is om te beginnen gemaakt met gemengd varkens- en rundsgehakt.

INNOVATIE

Dekeyzer-Ossaer werkte drie jaar aan dit innovatieve product. Het familiebedrijf is al jaren expert op het vlak van verse vleesbereidingen en blinkt in het bijzonder uit voor zijn gehaktbereidingen. Dit wordt vandaag vooral toegeleverd aan de foodservice en producenten van bereide maaltijden in de vorm van een pan- of bordklare maaltijdcomponent. Het bedrijf heeft ook geïnvesteerd in een nieuwe productiehal voor gehaktbereidingen van 3.000 m².

Het beste gehakt van belgië

Zij engageren zich dan ook om het beste gehakt van België aan te bieden. Begin 2016 is het gehaktrecept herbekeken: de kruiding werd uitgebalanceerd en het zoutgehalte weer verminderd. Ook het vetgehalte werd naar beneden getrokken. Resultaat is dat het Kruimelgehakt weer doet denken aan het traditionele gehakt van de slager.

UITBREIDING ASSORTIMENT

In de toekomst zal de range nog uitgebreid worden, met referenties als puur rund-, lams- of gevogeltegehakt, wild gehakt of voorgebakken gehakt.

GEEN VERLIES

Ook voor de retailer biedt het Kruimelgehakt heel wat voordelen. Het gehakt is acht tot tien maanden te bewaren, ten opzichte van het verse gehakt dat na een zestal dagen onverkoopbaar is en na enkele dagen veelal in promotie of snelverkoop moet. Er is dus heel wat minder verlies. Bovendien kan Dekeyzer-Ossaer door zijn grote productievolume een heel competitieve prijs bieden, zonder in te boeten aan kwaliteit.

KRUIMELGEHAKT ALS MAALTIJDCOMPONENT

Een belangrijke marktevolutie is dat de consument meer en meer kiest voor maaltijdcomponenten in plaats van voor volledig (definitief) bereide gerechten. Hij kiest zijn componenten zelf en stelt zo zijn menu samen, in plaats van een afgewerkte maaltijd te kiezen. Groenten zijn reeds in alle vormen in diepvries verkrijgbaar. Het Kruimelgehakt sluit hier uitstekend bij aan. De consument heeft meer keuzevrijheid voor zijn bereidingen. Zo kan hij bijvoorbeeld kiezen voor een bereide saus en daar zijn gehakt aan toevoegen of opteren voor een zelfbereide saus uit het kookboek waarbij hij het doseerbare Kruimelgehakt eraan toevoegt. Het Kruimelgehakt is dus een losstaand ingrediënt op zich, dat de consument naar believen toevoegt aan zijn bereidingen.

Dekeyzer-Ossaer

Barnestraat 1
8680 Koekelare
Tel.: 051/59.10.59
Fax: 051/59.10.58
info@dekeyzer-ossaer.be
www.hetbestegehaktvanbelgie.be