naar top
Menu
Logo Print

Vloeren kiezen

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid. 

ATELIERVLOERENateliervloeren

Zowel bij renovatie als bij nieuwbouw is de keuze voor een nieuw vloerconcept niet eenvoudig. Het is zaak de materialen tegen elkaar af te wegen en rekening te houden met aandachtspunten inzake onderhoud, veiligheid en duurzaamheid. Resten nog de snelheid waarmee het project afgewerkt kan worden, en de kostprijs.
Lees artikel

AFWATERING

AfwateringIn het kader van de hygiëne gaat er extra aandacht uit naar de afwatering door middel van roostergoten of sleufgoten, steeds voorzien van een afvoerput met een uitneembaar reukslot en een vuilmand. 
Lees artikel

 

WINKELVLOEREN

WinkelvloerenSlagerijen moeten voldoen aan uiterst strenge reglementeringen op het vlak van netheid, hygiëne en voedselveiligheid. Plekken waar bacteriën kunnen groeien, zijn absoluut te vermijden. En eventueel gemorste bloed- of vleesresten moeten snel en efficiënt van de vloer verwijderd kunnen worden. Bovendien draagt de vloer ook voor een groot stuk bij tot de algemene look-and-feel van de zaak. De keuze voor een bepaalde winkelvloer moet dus weldoordacht gebeuren. In dit artikel nemen we enkele belangrijke aandachtspunten onder de loep. En daarnaast checken we ook de nieuwste trends op het vlak van vloermaterialen.
Lees artikel