naar top
Menu
Logo Print

Gondella neemt FRS over

Bedrijven naar hoger niveau getild
magazine

Gondella NV heeft op 10 mei 2019 de activiteiten van FrontEnd Retail Solutions (FRS) overgenomen. FRS is de exclusieve verdeler van Pan Oston kassameubels in de BELUX. Naast de traditionele checkouts levert en installeert de firma hoogkwalitatieve selfscanoplossingen, klantengeleidingen en toegangspoortjes, camera’s aan de kassa’s en tal van bijhorende accessoires.
Frederic Declercq (Gondella): “Met deze overname versterkt Gondella haar marktpositie en breiden we ons productgamma verder uit, waardoor we de klanten beter kunnen helpen. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en zeer goede klantenopvolging en service. Waarden die we terugvinden bij zowel FRS als bij de zaakvoerder Frans Adams. Hij zal overigens nog drie jaar in de firma blijven om de continuïteit naar de klanten te verzekeren. Dit biedt de kans aan Gondella om de integratie van FRS op een gestructureerde wijze te laten gebeuren. Alle medewerkers blijven aan boord en ook de magazijnen blijven voorlopig behouden.“
Frans Adams (FRS): “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn. Er is een heldere visie bij Gondella en er heerst een zeer positieve sfeer.”

GONDELLA

GONDELLA

+3293855126
+3293854554