naar top
Menu
Logo Print

TARTELETTO MAAKT UW GEBAK EN PATISSERIE RENDABEL!

Nieuwe verpakking verlengt houdbaarheidjavanais en misérable taart van Tarteletto

Gebak met eerlijke, natuurlijke ingrediënten, een authentieke receptuur en een eigentijdse verpakkingstechniek die een houdbaarheid garandeert van minimum achttien dagen. Dit is wat de Oost-Vlaamse groothandelsbakkerij Holeki garandeert met Tarteletto.

KWALITEIT GEGARANDEERD

Gebak en patisserie in de supermarkt hoeven op het vlak van kwaliteit niet of nauwelijks nog onder te doen voor wat de bakker aanbiedt. Echter, door de korte houdbaarheid van het verse gebak wordt er relatief veel verlies geleden in het verkooppunt. Een onverantwoord verlies, zeker in tijden van People, Planet en Profit, en in het kader van de strijd tegen voedselverspilling.

“Moet beter kunnen", vonden ze ook bij Holeki. Holeki is een semi-industriële groothandelsbakkerij die zich toelegt op de productie van kwalitatief gebak: een goede mix van authentieke ingrediënten, perfect gedoseerde smaken onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Kortom, gebak zoals u het zelf en voor je gezin zou maken.

Holeki, gestart midden de jaren 90, heeft zijn assortiment continu uitgebreid. Sinds enkele jaren bieden ze het merk 'Tarteletto' aan om deze problematiek op te vangen. Zo beogen ze dat er steeds vers gebak in de rekken ligt met minder verlies voor het winkelpunt.

Astrid Van Den Berghe: “We doen dit bewust onder een eigen merk 'Tarteletto' omdat we zo de kwaliteit kunnen garanderen. Ik denk hierbij in de eerste plaats aan de keuze van de ingrediënten, bijvoorbeeld appeltaart met verse appelen of frangipane op basis van amandelen."Mueslitaart van Tarteletto

LANGER HOUDBAAR DOOR NIEUWE VERPAKKING

“Gebak is in de supermarkt een impulsaankoop en vereist een mooie verpakking", weet Astrid Van Den Berghe. “Daarom hebben wij bij het ontwerp van de nieuwe Tarteletto taartdozen gekozen voor een sobere, mooie bedrukking die authenticiteit uitstraalt en herinnert aan grootmoeders tijden. Verder biedt een doorzichtige folie in het deksel van de Tarteletto taartdozen een blik op het gebak." In de Tarteletto taartdoos zit dan het gebak zelf in een beschermende verpakking, die is dichtgeseald met een folie om zo te zorgen voor een beschermde atmosfeer.

“Een grote stap voorwaarts", zegt Astrid Van Den Berghe hierover. “Problematisch voor de supermarktuitbater is immers dat vers gebak hooguit een vijftal dagen houdbaar is. En dus belandt er nogal wat vers gebak onverkocht bij het afval."

Astrid Van Den Berghe: “Met ons nieuwe verpakkingsconcept kunnen we de houdbaarheid verlengen van vijf tot minimum achttien dagen. Minder of geen verlies en dus een hogere rentabiliteit. Ook de consument kan het gebak langer thuis bewaren. Zo kan er bij onverwacht bezoek een verste taart op tafel staan. Tarteletto gebak is altijd een feest!"

Taarten van Tarteletto, verjaardagstaart, frangipannetaart, rijsttaart, appeltaart, citroentaart en chocoladetaart

HOLEKI

HOLEKI

VANTEGEMSTRAAT 12
9230 WETTEREN
+3293623044
+3293624538