naar top
Menu
Logo Print

Gratis fiets of wagen opladen bij Lidl

Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie: “Lidl is een voortrekker op vlak van hernieuwbare energie."
magazine

In 6 Lidl filialen, Mariakerke, Elsene, St-Niklaas, Scherpenheuvel, Rocourt en Hamme kunnen klanten gratis hun elektrische wagen of fiets opladen. De energie, afkomstig van zonnepanelen, deelt Lidl graag met de klant.

Boudewijn van de Brand, CEO Lidl België en Luxemburg: “We staan op een keerpunt in elektrische mobiliteit en Lidl wil graag deze ommezwaai aanmoedigen door het voor onze klant gemakkelijk te maken. Dit is een win zowel voor onze klant als voor ons klimaat.”

Bart Tommelein, Vlaams minister van Energie: “Lidl is een voortrekker op vlak van hernieuwbare energie. Door hun laadpalen gratis ter beschikking te stellen van hun klanten, stimuleren ze elektrisch rijden. Een mooi voorbeeld van hoe de privésector ons helpt om een laadpalennetwerk uit te rollen in Vlaanderen.”

De Lidl-winkels die uitgerust zijn met zonnepanelen, produceren jaarlijks voldoende groene stroom om meer dan 40 keer de wereld rond te reizen met een wagen. Lidl wil deze groene stroom delen met zijn klanten. Daarom heeft het 6 winkels uitgerust met elektrische laadpalen. Zo kunnen klanten tijdens het winkelen hun batterij opladen. Lidl wil de klanten ertoe aanzetten om zich op duurzame wijze te verplaatsen.

LIDL

LIDL

+3292437400
+3292437400