naar top
Menu
Logo Print

KORES BIEDT BETAALBARE HOGE KWALITEIT

Kores, fabrikant van school-, home office- en kantoormaterialen, treedt met hoge kwaliteitsproducten aan sterke instapprijzen het retailkanaal binnen.

kores logo

SERVICE EN KWALITEIT

Reeds 18 jaar levert SERATEX BVBA de beste service naar supermarkten in België en Luxemburg met een breed assortiment van producten in het non-food segment. Service en merchandising, kwaliteit aan sterke prijzen en een 48 uur leveringsservice zijn de hoekstenen van het succes van Seratex.

Start

In 2015 ging SERATEX BVBA op zoek naar een merk met sterke prijzen. Ze startte met een klein assortiment van 26 KORES producten voor een try-out. Al na 2 jaar vergroten ze het aantal naar 65 producten, gekozen uit het brede gamma van KORES, en verhogen ze hun omzet zeer snel met meer dan 60%.

Betaalbaar

“De consument verlangt naar betaalbare kwaliteitsproducten en het Kores gamma heeft een hoge kwaliteitsstandaard in vergelijking met de meeste andere belangrijke merken", zo zegt Danny Ysschol van Seratex. Hij gaat verder, “Back-To-School producten krijgen terug meer en meer ruimte in het non-food segment. De consument is op zoek naar zulk assortiment van kwaliteitsproducten aan lage prijzen."

Back to school

In de Back-To-School aankoopperiode, die zich enkel afspeelt tijdens de grote vakantie, spendeert een familie om en bij de 200 euro aan schoolproducten. “We helpen onze retailpartners met een mooi overzicht en de beste presentatie van het Kores assortiment", zo zegt Mr. Ysschol."Niet alleen bij de A-merken, ook in bijna elke andere categorie van schoolproducten, is Kores een zeer mooi alternatief."

kores voor kantoor en kinderen

Bvba Seratex
Industriepark A, 43
B-2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: +32/015.258.041
Fax: +32/015.242.977
info@seratex.be
www.seratex.be

Kores Deutschland
Rudolf-Diesel-Str. 19
D-41569 Rommerskirchen
Tel.: +49/218.943.08.14
Fax: +49/218.343.08.15
info@kores.de
www.kores-online.be