naar top
Menu
Logo Print

MILLERS JUICE: KWALITATIEVE E-LIQUID VAN BETROUWBARE PARTNER

TRADITIONELE SIGARET VERVANGEN DOOR EEN HEDENDAAGS ALTERNATIEF

Millers Juice is het eerste Europese e-liquidmerk dat sinds 2014 ook volledig TPD-conform geproduceerd wordt, in de UEG-fabriek in Oosterhout (Noord-Brabant, Nederland). UEG, kort voor United E-smoking Group, staat voor verschillende bedrijven die onder één koepel werden ondergebracht: de groothandel, de fabrikant Millers Juice en een onderzoekslaboratorium dat eveneens ondergebracht is in het pand in Oosterhout.

 

KWALITEIT BOVEN ALLES

UEG

Millers Juice is meteen ook de eerste Nederlandse e-liquid. Dagelijks worden van het merk tienduizenden e-liquids onder gecontroleerde omstandigheden in een TUV ISO 9001 gecertificeerde fabriek geproduceerd! De producten beschikken over alle vereisten zoals onder andere een kindveilige sluiting, een verplichte bijsluiter en een verpakking conform de TPD-wetgeving. Iedere batch wordt binnen de fabriekslocatie in de eigen testfaciliteit gecontroleerd. De zuiverheid van nicotine, het nicotinegehalte van de base en de smaken worden dagelijks getest. Tevens beschikt Millers Juice over de laatste apparatuur waarbij de emissie gemeten wordt, welke noodzakelijk is voor het registratieproces van e-liquids. Alle producten van Millers Juice worden opgeslagen in de eigen distributiefaciliteit. Vanuit dit centrale punt belevert UEG wereldwijd (groot)handelaren zoals Lekkerland, Conway en Lyfra. Met behulp van een innovatief 'pick-to-cart'-systeem verzamelt en verstuurt de fabrikant orders altijd met precisie. Dankzij nauwe samenwerking met internationale transporteurs worden ook snelle levertijden gegarandeerd. Millers Juice mikte van in het begin bewust op het lage prijssegment. Later werden ook nog drie extra, iets duurdere lijnen in het assortiment opgenomen. De leverancier blijft echter wel van mening dat e-roken nooit duurder mag worden dan gewoon roken, want dan schiet men een van de doelen voorbij. Millers Juice blijft ook een product voor e-rokers die zich niet echt willen identificeren met die aparte vapecultuur die ondertussen is ontstaan, maar is eerder bedoeld voor ex-sigarettenrokers. Millers Juice is ontstaan vanuit het ideaal om de traditionele sigaret te vervangen door een hedendaags alternatief.

BETROUWBARE PARTNER

Sinds 2016, toen de Belgische markt open kwam te liggen voor de verkoop van e-sigaretten met nicotine, is het belangrijk voor retailers en dagbladwinkels met de juiste leveranciers in zee te gaan. UEG Holland is zo'n juiste leverancier met genoeg kennis van de markt en nationale, Europese (EU-TPD 2) en internationale wetgeving rond e-sigaretten. Voor u als detaillist is het belangrijk dat uw leverancier overal van op de hoogte is.

4 APARTE LIJNEN

Het assortiment van Millers Juice bestaat uit vier verschillende lijnen. Na de succesvolle introductie van de Silverline, die 36 verschillende smaken omvat, volgden de sublijnen Chromeline, Platinumline en Goldline. Iedere lijn heeft zijn eigen smaakprofielen, basisverhouding en uitstraling. Zo kan Millers Juice zowel de beginnende e-sigaretgebruiker als de fijnproever bedienen.

Silverline

Silverline

Deze lijn werd in 2014 geïntroduceerd omdat de fabrikant zag dat er behoefte was aan in Nederland geproduceerde en kwalitatief hoogwaardige e-liquids. Toen overspoelden veel Aziatische, minderwaardige producten de West-Europese markt. De Silverline bestaat uit 36 verschillende smaken en is beschikbaar in 10ml verpakkingen met nicotinegehaltes van 0, 3, 6, 12 en 18mg/ml. De lijn richt zich op zogenaamde 'switchers', personen die willen overstappen van traditionele tabak op e-sigaretten. De e-liquids hebben een 70% PG 30% VG-verhouding (propyleen glycol/vegetable glycerin). Hierdoor geven deze liquids een goede prikkel in de keel (ook 'throat-hit' genoemd). Deze throat-hit maakt het een geschikte lijn voor personen die een substituut voor traditionele tabak zoeken. De Silverline is ideaal voor consumenten die nog zoekende zijn naar hun smaakvoorkeuren. De smaken zijn voornamelijk single-flavours zoals banaan, aardbei, tabak, kiwi, shag, sigaar. De Silverline is herkenbaar door zijn rustige verpakkingen met gekleurde elementen, iedere smaak heeft zijn eigen kleur. Tot slot, de adviesprijs is onderaan de markt.

Chromeline

Chromeline

Deze lijn bestaat uit 10 smaken en is beschikbaar in 10ml verpakkingen met nicotinegehaltes 0, 3, 6 en 12mg/ml. Ze heeft een jonge, stedelijke uitstraling. De beoogde doelgroep zoekt meer dan een vervanging voor tabak. Complexere smaken en een volle dampervaring, tegen een gunstige prijs. De Chromeline wijkt af van reguliere smaken en biedt de consument experimentele flavours en combinaties. Deze lijn is, net als de Silverline, een economisch gunstige e-liquidlijn. Deze liquids hebben een 50% PG 50% VG-basis, waardoor ze een goede smaak en dampbeleving geven. De onderscheidende factor van de Chromeline zijn de complexere smaken tegen een lage adviesprijs. De smaken lopen uiteen: van goede tabakssmaken tot heerlijke fruitcombinaties. Ideaal voor de fijnproever met een kleiner budget. De Chromeline is herkenbaar aan de volledig gekleurde verpakkingen. Ook bij deze lijn heeft iedere smaak zijn eigen kleur.

Platinumline

Platinumline

Deze lijn kenmerkt zich door de uitstekende tabakssmaken. In deze samenstelling van 10 verschillende smaken zijn de British Tobacco, American Tobacco en nog vele andere goede tabakssmaken te vinden. Tevens bevat de lijn heerlijke combinatiesmaken. De Platinumline is verkrijgbaar in 10ml verpakkingen met nicotinegehaltes 0, 3, 6, 12 en 18mg/ml. Meer dan de andere lijnen focust de Platinumline zich op populaire tabakssmaken om deze naar een unieke dampervaring te vertalen. De Platinumline richt zich met een robuuste uitstraling op de eindgebruiker die altijd een stap verder wil gaan in het leven en op zoek is naar ultieme ervaringen. De Platinumline heeft een basisverhouding van 50% PG 50% VG, die ideaal is voor de meeste e-sigaretten. De lijn heeft een gemiddelde prijssetting en is herkenbaar door eenheid in verpakkingen. Elke smaak heeft dezelfde uitstraling met een eigen kleur en naam. De vraag naar een volle, complexe damp en tabakssmaak liggen ten grondslag aan deze lijn.

Goldline

Goldline

In deze lijn heeft Millers Juice al haar productkennis en technologie gecombineerd. De Goldline is de crème-de-la-crème onder de eliquids. De unieke, ingewikkelde smaakprofielen in combinatie met een luxe verpakking zorgen ervoor dat deze lijn bedoeld is voor de echte fijnproever. De Goldline is beschikbaar in 10ml verpakkingen op een 50% PG 50% VG-verhouding en een 100% VG-variant en verkrijgbaar in 0, 3, 6 en 12mg/ml nicotine. De lijn kenmerkt zich door uitgebreide en unieke smaken welke zich uiten in een volle damp. Goldline consumenten willen niets anders dan het beste en zijn échte fijnproevers. Iedere smaak is een sensatie op zich. De luxe verpakkingen, afgewerkt met zwart en goud, zijn een echte eyecatcher in ieder winkelschap. Deze e-liquids worden dan ook in het hogere segment geplaatst. De uiteenlopende smaakprofielen geven de Goldline de bijzonderheid waar de fijnproever naar op zoek is.

PRIVATE LABEL E-LIQUIDS

Heeft u behoefte aan een eigen e-liquid, volledig volgens uw eigen wensen en eisen? Laat Millers Juice dan uw eigen merk produceren. De e-liquids die de fabriek verlaten zijn niet alleen van het eigen merk Millers Juice. Wereldwijd vinden private labelklanten hun weg naar deze fabrikant om hun eigen merk(en) te laten produceren.

UEG

UEG

BIEZENBEEMD 1
4907 EE OOSTERHOUT
+31852738448
-