naar top
Menu
Logo Print

Saveurs & MétiersKNOW-HOW, TRENDS AND NETWORKING OP SAVEURS & MÉTIERS

3 INSPIRATIEDAGEN VOOR VOEDINGSPROFESSIONALS

Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector. Op minder dan 5 jaar tijd is de vakbeurs uitgegroeid tot een onmisbaar evenement voor al wie actief is in de voedingssector. De 3e editie belooft al even inspirerend als kwaliteitsvol te worden: laat u 3 dagen lang verrassen door de laatste nieuwe trends, ontdek de producten en diensten van 200 exposanten, bewonder tijdens demonstraties de vakkennis van de vele chef-koks en artisanale producenten, en ga in gesprek met de professionals uit de sector.

 

LAATSTE TRENDS & OPLOSSINGEN VOOR FOOD RETAIL

Lokale producenten, grote merken en beroepsfederaties: ruim 200 bedrijven en organisaties stellen hun producten, diensten en apparatuur voor, gaande van basisingrediënten tot bereide maaltijden, van streekproducten tot professionele toestellen en verpakkingsmateriaal, winkelinrichting, koelkamers, toonbanken, hygiëne- en onderhoudsproducten, boekhoudkundige en financiële diensten.
Ontmoet hier de exposanten.

 

PROGRAMMA VAN HOOG NIVEAU

Naast de vele exposanten biedt Saveurs & Métiers ook een kwaliteitsvol programma: demonstraties door bekende chef-koks en ambachtslieden, kookwedstrijden met jonge bakkers en slagers, interactieve workshops en trendtalks door experts uit de sector.
Bekijk hier het volledige programma.

 

PRAKTISCHE INFO

Waar? Namur Expo
Wanneer? zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 januari 2019
Toegang? Enkel voor voedingsprofessionals, vooraf registreren via de site

SAVEURS & METIERS

SAVEURS & METIERS

AVENUE SERGENT VRITHOFF 2
5000 NAMUR
+3281321169
-