naar top
Menu
Logo Print

PALM: nieuwe verpakking en investeringen

De gehele Palm-familie krijgt een nieuwe eigentijdse uitstraling
magazine

Na de relaunch van Rodenbach en Brugge Tripel en de lancering van Cornet is voor PALM Belgian Craft Brewers de tijd rijp om ook het merk Palm te actualiseren, tevens maakt ze haar plannen bekend om 20 mio euro in het productieapparaat van Brouwerij Palm in Steenhuffel te investeren.

Palm krijgt een nieuwe verpakking
Palm kreeg vanaf begin juli een nieuwe verpakking. De gehele Palm-familie ( Palm, Palm Hop Select, Palm Royale, Palm n.a en Dobbel Palm) krijgt een nieuwe eigentijdse uitstraling, kenmerkend zijn de strakheid en de vereenvoudiging zonder de iconische Palm-elementen te verliezen: het Palm-paard dat verwijst naar de origine en de roots van Palm en de lauwerkrans met palmtakken keert terug, ooit prijkten deze in de jaren … ook op het etiket. En last but not least komt ook de kleurencombinatie groen/rood terug. De nieuwe verpakking heeft tot doel te benadrukken dat Palm een verfrissend bier is met karakter en veel smaak. Consumenten werden nauw betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe design. Met de slogan ‘Palm, tijd voor iets ambers’ zal deze redesign, zowel op de winkelvloer als op café, kracht bijgezet worden.

Geloof in Belgische verankering: 20 mio euro investeringen in de brouwerij in Steenhuffel
In het voorjaar kondigde de brouwerij een investering van 2,3 mio euro in de brouwinstallaties van Rodenbach in Roeselare aan. De brouwersfamilie Swinkels bevestigt ook haar geloof in de knowhow en het specialisme in brouwerij Palm in Steenhuffel. Naast de merkinvesteringen werd een masterplan voor investeringen ten bedrage van 20 mio euro in de brouw-, gisting- en lageringsinfrastructuur goedgekeurd.

ESTAMINET

RODENBACH

+3252317476
+3252312344