naar top
Menu
Logo Print

TIJD EN GELD BESPAREN OP JE EINDEJAARSFOLDER

Meer dan negentig procent van de Belgen opent dagelijks zijn brievenbus. Reden te meer dus om met de feestdagen in het vizier in te zetten op een efficiënte verspreiding van jouw mailing. Promarket regelt je huis-aan-huisbedeling tegen lagere tarieven.

HUIS-AAN-HUISBEDELING

Promarket helpt je met huis-aan-huisbedeling via Distripost van bpost. Elke postbode mag dagelijks drie reclamefolders bedelen, die rechtstreeks tussen het briefverkeer terechtkomen. Het verspreidingsgebied kies jij: van één enkele wijk tot volledige (deel)gemeentes. Het voordeel van Distripost: maximum aan visibiliteit en gerichte ver-spreiding. Heel interessant voor scheur- en themafolders zoals de barbecue- of eindejaarsfolder. Een order kan tot vier maand op voorhand gepland worden bij Promarket. Tot twee weken voor bedeling kan er kosteloos aan-gepast of geannuleerd worden.

Tijd én geld besparen

Wat is nu de rol van Promarket? Zij ontlasten je van administratieve rompslomp en verzekeren een lager tarief dan wanneer jij alles regelt. Een win-winsituatie dus waarbij je tijd én geld bespaart.

ANDERE DIENSTEN

Promarket biedt ook andere diensten aan zoals direct mail, drukwerk, ontwerp en Publibon. Surf voor meer info naar www.promarket.be.

EINDEJAARSFOLDER

Promarket bedeelt folders voor zowel grote als kleinere spelers in de retailwereld. Zo is het de vaste partner van Delhaize en Market Kortemark. Vraag zeker op tijd de offerte voor je eindejaarsfolder aan bij Promarket.

PROMARKET

PROMARKET

PALEPUTSTRAAT 11
8820 TORHOUT
+3251725095
+3251222837