naar top
Menu
Logo Print

Boek 'FUTURES' voor 25 ipv 29,99 euro

3-luik boordevol inspiratie voor retailers en merken die vooruit kijken
Van: € 29,99
Voor: € 25
Bekijk deal
magazine

Trendwatchers Herman Konings, Joeri Van den Bergh en Tom Palmaerts bundelen hun inzichten in één verzamelbundel. Vol trends waar de winkels en merken van de toekomst kunnen op bouwen.

Herman Konings verkent de nabije toekomst van handel (retail), wandel (mobiliteit) en warmte (gastheerschappij) met nauwelijks opgemerkte 'wendingen' als altruvatie, de bypass-economie, dividualisering, fygitale ruimten en de vlakke leeftijd.

Joeri Van den Bergh toont aan hoe de nood aan échte Face Time bij de Generation Y and Z groter is dan ooit. Sociale media maken ons niet minder eenzaam. Gen Y is op zoek naar echte soulmates of 'bondgenoten', zowel in het leven als in merken en producten.

Tom Palmaerts gaat op zoek naar onvermoede trillingen, ideeën die nog niet helemaal duidelijk zijn, maar die de potentie hebben om bestaande systemen te veranderen. Concepten die bij sommigen verblindende weerstand oproepen, maar die voor anderen juist de sparkle zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

'FUTURES geeft je een onderbouwd en sterk inzicht hoe generaties zullen communiceren, consumeren, werken en leven. Als je wil weten wat de future trends voor jou betekenen, is dit je ideale inspiratiebron 'Patrick De Maeseneire (ex-global CEO Adecco Group, ex-CEO Barry Callebaut, ex-General Manager Apple Benelux)