naar top
Menu
Logo Print

Gratis abonnement op nieuw vakblad Bakery!

Nieuw vakmedium voor alle professionals actief met brood en banket
magazine

Op 2 maart rolt het eerste nummer van Bakery van de pers. Bakery is hét uitgelezen vakblad voor de (ambachtelijke) bakker waarbij de focus op brood en viennoiserie ligt. Via inspirerende interviews, vaktechnische artikels, de laatste trends en innovaties en een uitgebreide verslaggeving over vakwedstrijden en -beurzen, brengt Bakery u graag op de hoogte van wat er leeft in een branche vol uitdagingen.
Naast het gedrukte vakblad verschijnt er tweewekelijks ook het online magazine.

Gratis abonneren

Het eerste nummer belooft heel wat interessante lectuur:
- In een visie-interview met Guido Devillé werpen we een blik op hoe het onderwijs in de bakkerijsector evolueert en
hoe u als bakker hier mee de vruchten van kan plukken
- Op bezoek bij de nieuwe zaak van Kris Goegebeur: Brood
- Hoe transformeert een kleine bakkerij tot een miljoenenbedrijf?
- Een belevenisbakkerij? Wat is dat precies?
- Kom alles te weten over onze eerste editie van de Bakery Awards en ontdek hoe u zich kan inschrijven
- Nieuwe oven nodig? Ontdek de laatste innovaties!
- Kunnen oergranen interessant zijn voor uw zaak? Mis het eerste nummer niet!

Ga naar bakery.pmg.be en vraag uw gratis abonnement aan. Als abonnee ontvangt u het gedrukte vakblad (4x/jaar), het online magazine en krijgt u toegang tot alle content op de website.

Bakery is een initiatief van Professional Media Group, de belangrijkste uitgever van vakinformatie in België.

BAKERY

BAKERY

TORHOUTSESTEENWEG 226
8210 ZEDELGEM
+3250240404
+3250240445