naar top
Menu
Logo Print

Service best international

 

Service Best International is in 1954 opgericht als groothandel in auto-, fiets-, motor- en truckaccessoires en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een internationaal opererende onderneming die duizenden klanten over de hele wereld bereikt. Service Best International is wereldwijd actief in meer dan veertig landen. De kracht komt voort uit onze eigen merken zoals o.a. Carpoint, Dresco en Protecton. Daarnaast is Service Best International wereldwijd distributeur van vele A-merken.

 

Assortiment mogelijkheden

Iedere klant heeft eigen wensen met betrekking tot het assortiment. Service Best International kijkt naar ieder individu. Daarnaast hebben wij producten voor de low-end en high-end markt. Kortom; standaardproducten en speciaal maatwerk, geproduceerd volgens de hoogste standaarden, innovatief, kwalitatief hoogwaardig en concurrerend in prijs. Om u op weg te helpen, geven wij hieronder een aantal mogelijkheden die u eventueel zou kunnen toevoegen aan uw bestaande assortiment.

 Assortiment mogelijkheden

Dresco Fietsaccessoires

Onder de naam Dresco levert Service Best International alle benodigdheden om zorgeloos te fietsen! Maak kennis met het complete assortiment fietsaccessoires en fietsonderdelen van Dresco. Of het nu gaat om een stadsfiets, elektrische fiets, mountainbike of kinderfiets, Dresco heeft alles voor het onderhoud of het aankleden van de fiets. Het assortiment is breed.

De handige en nuttige Dresco fietsaccessoires maken de fiets compleet en zorgen voor een aangename comfortabele rit. Naast fietstassen, smartphonehouders voor op de fiets, fietskratten en -manden heeft Dresco ook tal van fietsonderdelen om de fiets zelf makkelijk te kunnen repareren. Een fietsband of remblok vervangen is met deze Dresco fietsonderdelen eenvoudig te doen. En met de fietsverlichting en fietssloten van Dresco gaat u veilig de weg op.

De stijlvolle Dresco kwaliteitsproducten zijn praktisch in gebruik en worden geleverd in een Dresco verpakking voorzien van productinformatie in meerdere talen.

Dresco Fietsaccessoires

 

 

 

 

 

 

 

Valma Was & Poets

Valma Was & Poets

Valma is hét merk als het gaat om kwalitatief hoogwaardige poetsproducten. De huidige tijd verlangt andere producten, omdat andere nieuwe materialen worden gebruikt dan decennia geleden. Door continu te ontwikkelen op basis van de nieuwste technologie en innovaties, voldoen Valma producten aan de wensen van deze tijd. 

Valma staat bekend in de markt met fantastische poetsproducten in het auto-onderhoudssegment. Het Valma assortiment heeft alles in zich om uw voertuig gemakkelijk te reinigen, te herstellen en te beschermen. Het maakt hierbij niet uit of het nu om het interieur of exterieur gaat.

De tijdloze, multifunctionele en duurzame Valma producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben maar één doel: Een langdurig blinkend eindresultaat!

Seizoensproducten

Seizoensproducten

Voor de verschillende seizoenen heeft Service Best International de juiste producten. Zo zijn er producten die met name in de zomer en vakantietijd gebruikt worden zoals zonneschermen, ruitensproeiervloeistof, dakdragers, dakkoffers, caravanhoezen. 
In de winter met de auto de weg opgaan vraagt meer voorbereidingen dan in andere jaargetijden. Als het heeft gevroren, dan zijn de autoruiten bevroren of kan u de auto niet meer in door een vastgevroren slot en/of deurrubber. Ook hiervoor hebben wij handige probleemoplossers in het assortiment. IJskrabbers, slotontdooiers, ruitensproeiervloeistof met antivries, rubberstick, voorruitfolie. En gaat u op wintersport, vergeet dan niet dat het vaak verplicht is om sneeuwkettingen bij u te hebben. Maar ook producten die verplicht zijn als u naar het buitenland op vakantie gaat met de auto zoals een gevarendriehoek of veiligheidsvest. Ga veilig en goed voorbereid op vakantie.

Complete 360° Ondersteuning Complete 360° Ondersteuning 

Door de eigen merken handig te combineren met de verscheidenheid aan A-merken, biedt Service Best International u een one-stop-shop verhaal dat wordt ondersteund op online, schapmanagement en assortimentsontwikkeling om uw verkooprendement te verhogen. Als toonaangevende speler op de markt bieden wij u een uitgekiend assortiment dat met zorg is samengesteld en zelfs op uw wensen kan worden aangepast. Ook de ontwikkeling van uw eigen private label behoort tot de mogelijkheden. De ruim 10.000 artikelen worden geleverd aan groothandels, distributeurs, retailers, detail- en vakhandel en doe-het-zelfkanaal.

 

Wilt u meer weten hoe u uw rendement per meter kunt verhogen en wat Service Best International voor u kan betekenen? Neem dan direct contact op en ontvang een leuk kennismakingsgeschenk!

 

Service Best International / Vanoekel Service BVBa

 

 

Service Best International / Vanoekel Service BVBa

Vanoekel is de Belgische tak van het Nederlandse moederbedrijf Service Best International. Zij zorgen voor de complete ondersteuning in België en begeleiden de Belgische retailers, distributeurs, groothandels, autoshops, fietswinkels en DIY-kanalen.

Service Best International
Postbus 76
5500 AB Veldhoven
Tel.: 0031/402.302.300
info@servicebest.com
www.servicebest.com

SERVICE BEST INTERNATIONAL

SERVICE BEST INTERNATIONAL

POSTBUS 76
5500 AB VELDHOVEN
+31402302300
-