naar top
Menu
Logo Print

Gereorganiseerd assortiment

JAC komt op Broodway verrassend uit de hoek
magazine

De stand van JAC zal verdeeld zijn in twee delen: broodsnijmachines en deegverwerking. Voor broodsnijmachines zijn er twee zones:
• Professionele broodsnijmachines:
- Ontdek wat aan de basis ligt van het succes van JAC over de hele wereld: de snijmachines met kader met 'Eco+' en 'Picomatic', uitgerust met een nieuw, intelligent systeem dat de machine onmiddellijk opstart zodra u het brood hebt geplaatst. Hier vindt u ook de klassieke maar doeltreffende PICO, een halfautomatische broodsnijmachine, met hendel.
- Alsook machines, waarbij de snijdikte naar wens wordt aangepast zoals de 'Varia 800' en 'Slim pro'.
– Begin 2018 heeft JAC de Duitse fabrikant van variabele broodsnijmachines, WABÄMA, overgenomen. JAC is verheugd om u de Volta voor te stellen, een variabele machine met handmatige greep en grote snelheid; maar ook de Integra, die in de toonbank kan worden ingebouwd.
• Semi-industriële broodsnijmachines:
- In deze zone wordt de nieuwe generatie broodsnijmachines voor continue werking, de 'Swift', voorgesteld. Een volautomatische machine, nauwelijks groter dan een klassieke broodsnijmachine met kader.
Ook het assortiment machines voor deegverwerking is verdeeld over twee zones:
• De zone voor de verdeling van het deeg
- Hier vindt u het volledige assortiment vormverdelers voor alle toepassingen en alle soorten deeg. Deze machines passen zich aan uw methode aan.
– De beurs is ook de ideale gelegenheid om de oplossing te demonstreren om moeiteloos met zuurdesem te werken: Tradilevain, de gistingskamer voor zuurdesem, een ware meester in het bewaren van vloeibare zuurdesem.
• De zone met vormgevende machines
– Zoals vormgevers waarmee je platte broden zoals pitabrood kan walsen.
In het midden van de stand vindt u de volledige interactieve catalogus van JAC die u op een aanraakschermen kan raadplegen terwijl u een glas drinkt met ons team.

JAC

JAC

VERTE VOIE 49
4000 SCLESSIN
+3242349870
+3242349897