naar top
Menu
Logo Print

Op de nieuwe verpakkingen is er gewerkt met sprekende productfoto’sONTDEK DE JERMAYO SAUZEN IN EEN NIEUW KLEEDJE

Kom ze ontdekken op tavola

Jermayo stelt zijn assortiment sauzen voor in een volledig nieuwe verpakking. U kunt deze komen ontdekken én proeven op de stand op Tavola. Voor het nieuwe etiket is er gekozen voor een sterkere aanwezigheid van het merk 'Jermayo', gecombineerd met sprekende productfoto's.

NIEUWE UITSTRALING

De sauzen van Jermayo zitten in een nieuw kleedje. Alle etiketten werden aangepast, met aantrekkelijke sfeerfoto's gelinkt aan het product binnenin. Het merk 'Jermayo' is nu ook sterker aanwezig. Dit voor een groot deel verpakkingen, van de kleine squeezers voor de consument tot de 3 l-PET-potten voor in een broodjesbar of een frituur. Voor de 1 l-tubes werd ook een docking station ontworpen, ideaal voor in een broodjesbar.

Met deze nieuwe uitstraling toont Jermayo klaar te zijn voor de toekomst. Ook intern wordt er continu geïnvesteerd, zo wordt het machinepark aangepakt en wordt er onder meer op clean labels gewerkt.

Op de nieuwe verpakkingen is er gewerkt met sprekende productfoto’sBEKROONDE BOLOGNAISESAUS ZONDER BEWAARMIDDELEN

De bolognaisesaus van Jermayo is op de Superior Taste Awards bekroond met twee sterren. Deze kant-en-klare bolognaisesaus bevat 25% vlees en is volledig clean label; deze bevat geen E-nummers en geen allergenen. De bolognaisesaus is verkrijgbaar in een consumentenverpakking van 550 g, voldoende voor twee personen.

KOM PROEVEN OP TAVOLA

Het Jermayo team staat paraat om u te ontvangen op Tavola. Maak er kennis met hun volledige assortiment, kom proeven en stel uw vragen, op stand 690!

KOM NAAR DE STAND VAN JERMAYO OP TAVOLA (690), BRENG DIT ARTIKEL MEE EN KRIJG EEN GRATIS GESCHENK!

Op de nieuwe verpakkingen is er gewerkt met sprekende productfoto’s