naar top
Menu
Logo Print

WANNEER IMARCO OVER DE VLOER KOMT…

…komt het volledig in orde

ImarcoSupermarkt Carrefour in Zoersel kan meepraten over het vakmanschap en de flexibiliteit van Imarco. Deze tegelspecialist in keramische tegel- en marmercomposietvloeren realiseerde in twee nachten een perfecte vloer van maar liefst 1.500 m². Geen omzetverlies voor de eigenaar dus, maar wél een goede nachtrust omdat 'ontzorging' bij Imarco vér gaat.

VAN PLANNING TOT AFTERSALES

Veertig jaar geleden werd in Nederland Imarco opgericht. Een bedrijf dat zich in de loop der jaren gespecialiseerd heeft in het realiseren van keramische tegel- en marmercomposietvloeren in voornamelijk retail-projecten; met bijvoorbeeld referenties bij Action, Kruidvat, Schiphol en Intermarché. Door de ruime dosis ervaring in combinatie met kwalitatief hoogwaardige tegels en gekwalificeerde medewerkers is het bedrijf in staat om het volledige traject hoe groot ook vlekkeloos te laten verlopen. Van planning tot aftersales. Flexibel, internationaal, razendsnel. En Just in Time. De firma werkt ook internationaal, met opdrachten in onder meer Frankrijk, Oostenrijk, Nederland, Duitsland, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk.

VOORBEREIDEN…

Het leggen van de vloer bij Carrefour in Zoersel is een project zoals Imarco er jaarlijks vele realiseert. Dit traject startte dan ook met een bezoek aan het pand om een goede inschatting te maken van de staat van de ondervloer en de eisen die de omgeving en haar gebruikers aan de toekomstige tegels en vloeropbouw stellen. Op basis van deze informatie, en natuurlijk de wensen van de klant, is de juiste tegel geselecteerd. Bij deze Carrefour bood het standaardassortiment voldoende keus. Wanneer het bestaande programma echter geen uitkomst biedt, wordt een tegel volledig klantspecifiek ontwikkeld binnen de eigen ontwerpafdeling. Bijvoorbeeld in een speciale afmeting of met een eigen kleur, uitstraling of afwerking.

…EN GÁÁN!

Wanneer alle eisen en wensen vastliggen, neemt Imarco het over en doorloopt het alle stappen die nodig zijn om uiteindelijk een perfecte vloer te realiseren. Hiertoe horen dus ook de voorbereidende werkzaamheden en de afwerking en reiniging van de vloer ná het leggen. Ook wanneer derde partijen per ongeluk schade aanbrengen door bijvoorbeeld vallend gereedschap. Geen discussies alstublieft, gewoon repareren.

GEEN OMZETVERLIES

Belangrijk voor de Carrefour naast een perfecte vloer was bovendien de mogelijkheid om de reguliere openingstijden te kunnen aanhouden. Geen probleem voor Imarco. Het bedrijf werkt ook razendsnel in de nachtelijke uren, waarmee omzetverlies bij zijn klanten wordt voorkomen. Daarbij liggen de vloeren in één keer perfect  door toepassing van de specifieke materialen en technieken
en zijn ze vrijwel direct beloopbaar. Bekijk de demovideo via onderstaande link: www.imarco-belgie.be/video.

VESTIGING BELGIË

Frans Du FosséHet Nederlandse Imarco heeft ook in België een officiële vertegenwoordiging, waar Frans du Fossé de scepter zwaait. Deze tweetalige Belg kent de markt en cultuur, en ondersteunt zijn klanten door een maximale ontzorging. “Onze klanten in de retail willen zich bezighouden met hun corebusiness, ook tijdens een bouw- of verbouwingsproces. Daarom nemen wij voor hen het volledige traject uit handen. Ook logistiek. Zodat onze klanten na een goede nachtrust 's morgens de deuren kunnen openen en aan het werk kunnen. Op een nieuwe vloer."
 
Contact:

IMARCO

IMARCO

TASVELD 11
3417 XS MONTFOORT
+31348411800
-