naar top
Menu
Logo Print

MERCI DOET MENSEN ALSMAAR MEER DANK U ZEGGEN!

Dit jaar werd al meer dan 2 miljoen keer dank u gezegd met merci.

Er zijn zoveel verschillende redenen waarvoor je iemand kan bedanken. Voor de koffie, om de planten water te geven, om te catsitten … Kortom, de gelegenheden zijn eindeloos. Bovendien kan je er iemand zijn dag goed mee maken en word je er zelf ook gelukkig van. En hoe zeg je beter dank u dan met merci? merci geeft je hierbij dan ook zes originele manieren waarop je je naasten kan verrassen met een leuk bedankje.

merci

1. ZEG HET MET EEN DOOSJE MERCI

merci Finest Selection is het chocoladeproduct bij uitstek om iemand te bedanken. Het staat voor de kleine bedankingen recht uit het hart. Wil je er zeker van zijn dat je gaat scoren? Ga dan voor de alom bekende rode merci Finest Selection Assorti doos die zowelvarianten van melk- als donkere chocolade bevat. Deze doos is ook beschikbaar in grotere formaten zoals 400 g en 675 g, waarbij je ongetwijfeld de mensen kan verbluffen. Dat dit gamma een succesformule is voor het merk, is het laatste jaar nogmaals bewezen. Waar de markt met 3% achteruitgaat, groeit* merci met maar liefst 20% ten opzichte van het jaar ervoor.

*YTD; P8; Tot BE

2. ZEG HET MET EEN LIMITED EDITION

Geef je een cadeau aan iemand die grote fan is van fruit in combinatie met chocolade? Dan kun je de limited edition merci Fruit schenken. Deze omvat 4 verschillende variëteiten van melkchocolade met een crème van zomerse vruchten. Voor wie meer fan is van de iets warmere en zachte smaken, is er de merci Finest Selection Mousse.

3. VERSTUUR EEN BEDANKJE ONLINE

Via mercimoments.be kan je iemand een hartverwarmend bedankje toesturen. Ga naar de website, pen een leuke boodschap neer en verstuur deze via whatsapp, Facebook of mail. Dit maakt ongetwijfeld iemand zijn dag goed. Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker de meer dan 1.000 grappige en ontroerende bedankingen op de website. Dit geeft je ongetwijfeld een warm gevoel en de goesting om zelf je naasten te bedanken.

4. ZEG HET MET EEN TAS VAN MERCI

Vriendinnen onder elkaar, wat kunnen die babbels bij een tasje thee of koffie toch hartverwarmend zijn. merci heeft speciaal tassen ontworpen waarop staat merci 'for your smile, for your warmth', 'for your faith' en 'dankuwel' in verschillende talen. Wanneer je deze tassen dan bovenhaalt tijdens het vriendinnenmoment, vertel je zonder al te veel woorden te gebruiken dat je ze apprecieert. Sparen voor deze tas kan je ook via mercimoments.be.

5. ZEG HET MET EEN MOOIE KERSTVERPAKKING

Kerst, voor velen onder ons een van de leukste periodes van het jaar, en ook zo voor Storck. We houden ervan dat onze producten worden gedeeld tijdens de warme en gezellige avonden onder familie en vrienden. Daarom maken we er een gewoonte van om onze verschillende creaties aan te bieden in verschillende vormen en gewichten. Deze worden ook in een winterjasje gestoken, waardoor je volledig ondergedompeld wordt in de kerstsfeer.

6. ZEG DANK JE MET EEN MERCI HARTJE ALS TAFELDECORATIE

Tafelen doen we graag en we houden ervan onze gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. En hoe zeg je beter dankuwel dan met merci? Dit jaar zal de focus worden gelegd op het decoreren van de feesttafel met merci. Een unieke positionering die geen enkel ander chocolademerk aanbiedt. Wanneer de tafel wordt gedecoreerd met kerstballetjes van merci, wordt er tegen familieleden en vrienden gezegd: 'Bedankt om hier te zijn, ik apprecieer dat je er bent.' Wanneer je op het servet van de genodigden een hartje plaatst, zal dat meteen een glimlach op hun gezicht toveren en waarschijnlijk is het hartje al opgegeten voor het voorgerecht geserveerd is. En is dat niet het enige wat men in deze periode wil, een glimlach op het gezicht van de mensen die je graag ziet? Ideetjes nodig over hoe je de feesttafel kan decoreren met merci: ga dan naar mercimoments.be.

STORCK

STORCK

BERCHEMSTADIONSTRAAT 76/BUS 5
2600 BERCHEM
+3232352288
+3232359667