naar top
Menu
Logo Print

merci Summer Fruit

magazine

In de lente van 2016 wordt een frisse en fruitige limited edition van merci gelanceerd. In deze roze verpakking zitten vier verschillende variëteiten van melkchocolade die gevuld zijn met een crème van zomerse vruchten: Kers-Crème, Perzik-Passievrucht, Yoghurt-Limoen en Aardbei-Crème. Deze editie zal in de supermarkt te vinden zijn in de maanden mei en juni. Ideaal dus voor moeder- en vaderdag of om de leerkracht op een leuke manier te bedanken. merci Summer Fruit is slechts tijdelijk beschikbaar.

STORCK

STORCK

BERCHEMSTADIONSTRAAT 76/BUS 5
2600 BERCHEM
+3232352288
+3232359667
meer info
Meer info

Bedrijfsinfo

Storck produceert zoetwaren zoals merci, Werther’s Original en Toffifee. Met deze populaire merken behoort Storck tot de topspelers wereldwijd. De kwaliteit en het unieke karakter van de producten maken het leven van mensen lekkerder en geven hen intense momenten van plezier.  
merci chocolade
merci 250g - 400g
Er is geen betere manier om op een liefdevolle manier “merci dat jij er bent” te zeggen als met een speciaal cadeau dat je aan iedereen kan geven! merci bestaat in 4 verschillende variëteiten: Assorti, Melk, Puur en Extra Dark.  
Special business: heerlijke chocolade in een luxe geschenkverpakking!
Bent u op zoek naar een origineel idee om iemand op een bijzondere manier te bedanken? merci is het ideale hartverwarmende geschenk dat je aan iedereen kan geven, aan de leerkracht op het einde van het schooljaar, onder de kerstboom, om uw collega's te bedanken voor hun inzet of om uw klanten te bedanken voor een goede samenwerking!
Nu bestaat de mogelijkheid om merci chocolade te personaliseren met een speciale boodschap. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen en zorgen voor een passend aanbod, aarzel niet ons te contacteren!
merci Petits 125g
Fijne, romige chocolaatjes in 5 smaken: Milk Cream, Dark Cream, Coffee & Cream, Almond Cream, en Noisette Cream, aantrekkelijk van formaat en elk individueel verpakt. De fijnste ingrediënten en onze ervaring maken merci Petits tot een chocoladefeest.
merci Crocant 200g
De heerlijk krokante chocoladespecialiteit van merci – een unieke combinatie van fijne merci-chocolade en hazelnootcrème, verrijkt met amandel, een ware smaaksensatie.  
Werther’s Original Chocolade 125g
Deze chocolaatjes introduceren vier nieuwe smaken in de wereld van Werther’s Original chocolade met een toets van caramel: Melk, Donker, Choco Caramel en Caramel Mousse.
Werther’s Original confiserie
Dankzij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een liefdevolle bereiding geeft Werther’s Original mensen bijzondere momenten vol warmte en plezier. Werther’s Original caramellen zijn bereid volgens een speciaal recept met echte boter en veel liefde en zorg. Daarom zijn deze heerlijkheden zoet, romig en ongewoon lekker! Zo heerlijk dat ze stuk voor stuk in goud gewikkeld zijn. Zodat iedereen die het proeft het voelen kan…omdat jij heel bijzonder bent!  
Werther’s Original Classic 175g
De klassieker van Werther’s Original: het echte unieke roomsnoepje dat al generaties lang het leven van mensen lekkerder maakt.  
Werther’s Original Caramelts 125g
Naast het klassieke Werther’s Original roomsnoepje kan je nu ook genieten van Werther’s Original Caramelts: een lekkernij op basis van Werther’s Original caramel die smelt in de mond.  
Werther’s Original Caramel Crème 135g
Dit nieuwe overheerlijke roomsnoepje met vertrouwde Werther’s smaak heeft een harde buitenzijde met een romig hart van zachte caramelvulling binnenin.  
Werther’s Original Suikervrij 42g
De eerste romige snoepjes die dezelfde volle en unieke smaak bieden als Werther’s Original Classic maar gemaakt zijn zonder suiker. Verkrijgbaar in een handige meeneemverpakking voor onderweg – zodat je op elk moment van de dag kunt genieten, waar je ook bent.
Toffifee 125g - 400g
Er zit veel pret in Toffifee: een knapperige hazelnoot in caramel met hazelnootcrème en daar bovenop een druppel pure chocolade. Een unieke combinatie waar je samen met het hele gezin van geniet!

Producten & Diensten