naar top
Menu
Logo Print

Carrefour lanceert maaltijdbox

Na succesvolle testperiode nu lancering
magazine

Na de positieve test in oktober 2016 lanceert Carrefour nu officieel (vanaf 3 maart 2017) haar maaltijdbox: de Simply You Box. Hiermee is Carrefour de eerste retailer met een maaltijdbox op de Belgische markt. Verse Belgische, seizoensgebonden en kwalitatieve ingrediënten zijn kernwoorden van de maaltijdbox. Bij de samenstelling van de nieuwe recepten wordt rekening gehouden met de bemerkingen van klanten en laat Carrefour de klant zijn maaltijdbox sneller in 85 winkels afhalen Op maandag 13 maart 2017 zal de klant de eerste Simply You Box kunnen afhalen.

Elke week keuze uit 9 recepten:
– 3 klassieke gerechten
– 3 familievriendelijke gerechten
– 3 vegetarische gerechten

Elke maaltijd zal een maximale bereidingstijd van 30 minuten hebben. De box is beschikbaar voor 2 of 4 personen en is ook voorzien van een handige fiche waarop het recept stap voor stap staat uitgelegd. Bovendien is er ook een begeleidende video voorzien die makkelijk met de QR-code op de fiche op te halen is.

Bestellen kan hij vóór woensdag 23u59 om zijn Simply You Box de volgende maandag op te halen. De prijs bedraagt €40 voor 3 maaltijden voor 2 personen (dus €6,67 per maaltijd) of €60 voor 3 maaltijden voor 4 personen (€5 per maaltijd). In tegenstelling tot heel wat andere maaltijdboxen is de Simply You Box geen abonnement en is er geen minimale verplichte periode vereist. Als kers op de taart geeft Carrefour een korting van €10 op de eerste bestelling.

CARREFOUR

CARREFOUR

+3227292111
+3227292104