naar top
Menu
Logo Print

Carrefour Quick Drive

Nieuwe manier van winkelen
magazine
Carrefour België gaat van start met de ontwikkeling van het eerste drivepark van het land. Sinds juni loopt er in Oudergem een pilootproject van het driveconcept. Na een proefperiode en enkele aanpassingen gingen de twee eerste drives officieel in gebruik op 15 en 21 november. De ene bevindt zich op de parking van de hypermarkt van Oudergem, de andere in de ondergrondse parking van de hypermarkt Carrefour van Evere. De klant bestelt waar en wanneer hij wil, 24 uur op 24, via de gloednieuwe website www.drive.be of via zijn gsm. Er is al een app voor iPhone en binnenkort is er een voor Android smartphones. De klant gaat naar de drive van zijn keuze. Hij meldt zich aan de zuil aan, scant de Carrefour Bonus Card of geeft zijn bestelnummer in. Een Carrefour medewerker zet de bestelling voor de klant in de koffer. De klant rekent af aan de betaalzuil met eender welke betaalkaart. De dienst is gratis bij de eerste bestelling en bij aankoop van minstens 150 euro. Is het aankoopbedrag lager, dan rekent Carrefour een bedrag van 4,50 euro aan.
Carrefour zal twee soorten drives ontwikkelen:
• De drive op de parking van een bestaande winkel. Je vindt er het hele assortiment van de hypermarkten tegen dezelfde prijzen en promo's. Het afhaalpunt is uitgerust met twee parkingplaatsen.
• De onafhankelijke drive. Deze drives hebben een magazijn en vier à vijf afhaalzuilen en zullen gevestigd zijn op plaatsen waar veel mensen passeren

CARREFOUR

CARREFOUR

+3227292111
+3227292104